Sexguiden
Naken mann med mørkt har og tatoveringer på hals og arm ligger med en kvinne skrevende over seg. Kvinnen har langt lyst hår. Hun sitter på knærne og lener seg bakover, med armene på mannens ankler. Mannen Har hendene på kvinnens hofte og mage. Han stirrer på kvinnens underliv, mens hun har øynene lukket og hodet vendt oppover.
En naken mann med hvitt hår og skjegg, samt tatoveringer, ligger på en mørk seng med en dame med mørkt langt hår sittende skrevene over seg. Mannen har beina rett og holder hendene på kvinnens hofter. Kvinnen sitter på knærne og har hendene på mannens armer. De er et godt voksent par.
Naken mann ligger utstrakt på en mørk seng. En kvinne sitter på knærne over ham, og lener seg ned og kysser ham på munnen. Han holder rundt henne. Begge har mørkt hår.
To nakne kvinner på en mørk send. Kvinnen med kort mørkt hår sitter skrevende på fanget til den andre, med den ene hånden i skrittet til partneren. Kvinnen underst, med lyst halvlangt hår og tatovering på armen, sitter oppreist og kysser den andre på magen. Det ene beinet hennes er litt bøyd, mens det andre er strukket.
To nakne kvinner med lyst hår på en mørk seng. Den underste kvinnen ligger med ene beinet bøyd og hånden i skrittet til den andre. Den øverste kvinnen sitter skrevende over den andre og bøyer kropp og hode ned mot partneren. Hun har hånda på halsen til den andre.
To nakne menn på en mørk sofa. Den underste har mørkt hår og ligger med beina rett. Armene er på hofta til partneren. Den andre mannen, med lyst hår, sitter skrevende på den andre og lener seg litt bakover, og holder hendene sine på anklene til partneren,
To nakne menn med skjegg på en mørk sofa. Den underste har ligger med beina bøyd. Armene er på knærne til partneren. Den andre mannen sitter skrevende på fanget til den andre, lener seg litt bakover, og støtter hendene sine på senga. Han lener hode sitt bakover og ser i taket.

Klassisk ridestilling

Ride, ride ranke

Denne stillingen kjenner de fleste til. Her er det ofte den på topp som styrer tempo, men det kan også være den underste som tar kontroll. Den som rir kan bøye overkroppen fremover og kysse partneren. Eller dere kan sitte opp og se hverandre inn i øynene.

Enda mer nytelse

Hendene er frie til å vandre fritt over partnerens bryst, mage og rumpe.

Smerter?

Fin stilling dersom den som sitter nederst har vondt i rygg, hofte eller knær.

Avstemning
Har du prøvd denne stillingen?