Her er du: NRK.no > Programmer > Radio > Musikkmisjonen
SISTE SAKER
LYD & VIDEO
KONTAKT
upunkt@nrk.no
Red: Nina Nordbø
hvit pixel 1 x 1
MusikkMisjonen 4.2
Musikkåret 2002 begynner så smått å våkne til liv, og i kveld byr MusikkMisjonen på fersk skandinavisk indrefilet!

Petter från Sverige

Klovner i Kamp selger til gull, Tungtvann får strålende kritikker og er husband på Åpen Post, men ingen av dem er i nærheten av den skandinaviske hiphop-tronen sammenliknet med svenske Petter. Han har nettopp sluppet sitt tredje album "Petter" og leverer nok en gang varene. Men livet som skandinavias hiphop-regent er ikke bare problemfritt, i kveld kan du høre hva Petter har å si om blant annet forventningspress, motgang, kritikere og rap-feider.

Ai Phoenix

Ai Phoenix Minikonsert
Det begynner virkelig å løsne for norske band og artister for dagen. Nok et band har fått en attraktiv platekontrakt med et anerkjent utenlandsk plateselskap. Denne gang heter bandet Ai Phoenix - og selvfølgelig har de tilholdssted i Bergen. Plateselskapet heter Glitterhouse, er tysk og har band som Walkabouts og Midnight Choir i stallen. Ai Phoenix feirer med en eksklusiv liveopptreden i MusikkMisjonens studio i kveld.

Se bildene fra Ai Phoenix. Foto: Totto Mjelde


Crash

Det norske hardcore-bandet Crash har til nå en 7-tommer og en 10-tommer bak seg - inkludert den glimrende "Young boy I can help you through your exams" som vi har spilt mye fra i MusikkMisjonen - og nå begynner det så smått å løsne for dem i utlandet med tanke på platesalg. Dessuten skal Crash ut på en lenger turné i Øst-Europa, og i kveld tar MusikkMisjonen en prat med dem for å få litt klarhet i hva som skjer, og hvilke forventninger bandet har.

Deftones live fra Roskilde

Kveldens konsert er det amerikanske Deftones som står for. Konserten vi spiller i kveld er konserten Deftones gjorde på Roskilde sist sommer.

Lytt til Petres musikkmagasin MusikkMisjonen man-ons kl. 21-00

Skrevet av Terje Ramberg,

Tilrettelagt for nett av Morten Skogly.

Publisert 04.02.2002 14:53 - Oppdatert 04.02.2002 18:12


hvit pixel 1 x 1

petre_gronn_bakgrunn768
Hva ble spilt på P3?
Vi legger ut alle spillelistene på nettet.


hvit pixel 1 x 1
Are og Odin
Siste lydkutt fra Are og Odin:
hvit pixel 1 x 1
Siste lydkutt fra Kyrre
kyrre
Copyright NRK © 2008  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no