Her er du: NRK.no > Programmer > Radio > Musikkmisjonen
SISTE SAKER
LYD & VIDEO
KONTAKT
upunkt@nrk.no
Red: Nina Nordbø
hvit pixel 1 x 1
Spiritualized snakker med MM
Magiske puter.
Magiske puter.
Spiritualized leverte et av fjorårets vakreste album med "Let it come down". På lørdag sto Jason Spaceman Pierce og hans leiesoldater på scenen i Oslo, men før det traff han MusikkMisjonens Jostein Gjertsen. Hør intervjuet her.

Magic Pillows

Magic Pillows er ikke et navnet på en ny vidunderpute, men et forholdsvis ferskt band i fra Holmestrand. Alle har kjørt igjennom denne Vestfoldsperlen på vei til sjø og strand, men få vet at stedet huser et spennende nytt musikkbekjentskap. Magic Pillows gir ut sin Enter Twilight EP i dag og dermed er de kveldens hovedgjester.

Spiritualized

Spiritualized leverte et av fjorårets vakreste album med Let it come down. På lørdag sto Jason Spaceman Pierce og hans leiesoldater på scenen i Oslo, men før det traff han MusikkMisjonens Jostein Gjertsen.

Span

Span har så langt ikke markert seg med plateutgivelser, men bandet har fått mangt et øyenbryn til å heve seg, særlig i britiske musikk-kretser. Mye tyder på at 2002 blir deres lykkeår. I kveld kan du høre deler av deres opptreden under Alarm-prisen.

Clem Snide

Eef Barzelay er Clem Snide. Amerikansk, alternativ folk-rock i den kritikerroste klassen. Fjorårets album The Ghost of Fashion er absolutt å anbefale og snart kommer EP'n Moment in the sun. Aage Wolff er vår mann på saken.

Feeder på scenen på Reading-festivalen

Feeder live fra Roskilde

Kveldens hovedkonsert kommer fra Feeder. Gruppa ble godt kjent for Petre-lytterne med singlene Seven days in the sun og Piece by piece, samt morohiten Buck Rogers. Alle fra albumet Echo Park. Bandet ble rammet av tragedie da trommis Jon Lee tok selvmord tidligere i år. Første del av Feeders konsert fra Roskilde, hører du i kveld.

-Terje Ramberg, Musikkmisjonen@nrk.no
Tilrettelagt for nett av Morten Skogly.Publisert 25.02.2002 15:20 - Oppdatert 26.02.2002 11:09


hvit pixel 1 x 1

petre_gronn_bakgrunn768
Hva ble spilt på P3?
Vi legger ut alle spillelistene på nettet.


hvit pixel 1 x 1
Are og Odin
Siste lydkutt fra Are og Odin:
hvit pixel 1 x 1
Siste lydkutt fra Kyrre
kyrre
Copyright NRK © 2008  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no