Her er du: NRK.no > Programmer > Radio > Musikkmisjonen
SISTE SAKER
LYD & VIDEO
KONTAKT
upunkt@nrk.no
Red: Nina Nordbø
hvit pixel 1 x 1
MusikkMisjonen 26.2
MusikkMisjonen satser i kveld på flytende føde og da spesielt Margaritas...

The Margarets

The Margarets har lenge vært kritikernes popyndlinger. Nå er ventetiden over, både for bandet og publikum, debutalbumet "What kept you?" kom ut i går og i dag er de våre hovedgjester.

Tomahawk

Mike Patton er en mann med svært mange baller i lufta. En av disse ballene heter Tomahawk. Sammen med medlemmer fra band som Jesus Lizard, Helmet og Melvins ga han ut Tomahawk-albumet i fjor høst. I helga viste supergruppa seg fram live og da slo MusikkMisjonens Aage Wolff til.

by:Larm

by:Larm er mer enn høylytte debatter om sviktende platesalg og brautende musikkjournalister. Det er også en stor musikkfestival. Over 100 band viser seg fram på scener over hele Kristiansand og i kveld har du mulighet til å vinne festivalpass!

Indremisjonen

Indremisjonen handler også om by:Larm. Hva vil de? Hvor går de? Hvem er de? Indremisjonærene Julie Forchhammer og Kristin Winsents får i kveld besøk av Jarle Savio som blant annet jobber med by:Larm. Har du spørsmål eller innspill til Indremisjonen? MusikkMisjonen@nrk.no eller SMS MM (melding) til 1987. 3,- pr- meld.

Girlschool

I dag er det en selvfølge med kvinnelige rockere. Det var det definitivt ikke da Girlschool startet på 70-tallet. De britiske jentene fikk sitt gjennombrudd da de sammen med Motörhead ga ut splitt-singelen "St. Valentine's Day Massacre" i 1980 og med ett var de på topp-ti listen i hjemlandet. Bandet har holdt en svært lav profil de seneste ti årene, men det hindret de ikke fra å dukke opp i Norge i forrige uke for å holde konsert og vise fram sin nye skive. Christian Scharning har møtt Girlschool.

Feeder-konsert

Og andre del av sommerens Feeder-konsert hører du også i MusikkMisjonen.

Lytt til Petres musikkmagasin MusikkMisjonen man-ons kl. 21-00

Terje Ramberg, Musikkmisjonen@nrk.no
Tilrettelagt for nett av Morten Skogly.


Publisert 26.02.2002 15:52 - Oppdatert 27.02.2002 20:09


hvit pixel 1 x 1

petre_gronn_bakgrunn768
Hva ble spilt på P3?
Vi legger ut alle spillelistene på nettet.


hvit pixel 1 x 1
Are og Odin
Siste lydkutt fra Are og Odin:
hvit pixel 1 x 1
Siste lydkutt fra Kyrre
kyrre
Copyright NRK © 2008  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no