Her er du: NRK.no > Programmer > Radio > Musikkmisjonen
SISTE SAKER
LYD & VIDEO
KONTAKT
upunkt@nrk.no
Red: Nina Nordbø
hvit pixel 1 x 1
MusikkMisjonen 20.2
Bergen, Berlin, Nesodden, Briskeby. Dette er noen av de viktigste stedene vi skal innom i kveldens utgave av MusikkMisjonen.

Maximillian aus Berlin

Tysk musikk sliter fortsatt med et dårlig rykte, men de siste åra har det vitterlig kommet mange gode plater fra folket som tidligere har plaget oss med ompa-techno a la Scooter, klissete Modern Talking-skvip og puddelrock på Scorpions-vis. Den siste tida har Berlin igjen blitt en metropol for spennende musikk, og byen byr på både kvalitetshouse, spenstig electronica, rå nu-jazz og nå også glimrende singer-songwriter-pop. Maximillian Hecker leverte på senhøsten i fjor det glimrende popalbumet "Polyester", og i kveld kan blir du bedre kjent med den melankolske musikeren (og fotomodellen!) fra Berlin.

DJ Barabass

DJ Barabass er kjent som en av de sentrale medlemene av popgruppa Atakama. Nå debuterer han også som soloartist. Det vil si: prosjektet hans heter Dj Barabass & The Happy Few, så helt alene er han ikke, og du skal se at du kjenner til noen av disse Happy Few fra før av også. I alle fall, du kan møte Barabass i kveldens sending.


Apoptygma Berzerk

Apoptygma Berzerk er nok et eksempel på at man sjelden blir profet i eget land. Stephan Groth og kompani har holdt på med Apoptygma i en årrekke, de selger plater i bøtter og spann i blant annet Tyskland, men i Norge blir det ikke helt samme schwungen over platesalget. Men den fanskaren de har her hjemme er i det minste både trofast og ivrig. Uansett, de mørke syntherne i Apoptygma Berzerk er ute med et nytt album som heter "Harmonizer", og de kommer på besøk i kveldens sending.

Briskeby x 2

I kveld kjører vi en skikkelig Briskeby-pakke i MusikkMisjonen. Først kommer Briskeby-trommis Claus Larsen på besøk med tre favorittplater i bagen. Claus er nemlig kveldens Superstar DJ. Litt senere kan du høre del to av konserten Briskeby gjorde på fjorårets Roskilde-festival.

Lytt til Petres musikkmagasin MusikkMisjonen man-ons kl. 21-00. Og Ja! Jeg vil stå på mailinglisten til MusikkMisjonen!.

-Aage Wolff, Musikkmisjonen@nrk.no
Tilrettelagt for nett av Morten Skogly.


Publisert 20.02.2002 13:32 - Oppdatert 22.02.2002 17:37


hvit pixel 1 x 1

petre_gronn_bakgrunn768
Hva ble spilt på P3?
Vi legger ut alle spillelistene på nettet.


hvit pixel 1 x 1
Are og Odin
Siste lydkutt fra Are og Odin:
hvit pixel 1 x 1
Siste lydkutt fra Kyrre
kyrre
Copyright NRK © 2008  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no