Her er du: NRK.no > Programmer > Radio > Musikkmisjonen
SISTE SAKER
LYD & VIDEO
KONTAKT
upunkt@nrk.no
Red: Nina Nordbø
hvit pixel 1 x 1
MusikkMisjonen 19.2
Andrew WK. Mmm. Nice.
Andrew WK. Mmm. Nice.
Neseblod, beste-vestkant-pop, 80-talls heavy, papir og blekk! Dette er blant det du finner i MusikkMisjonens godtepose i kveld.

Andrew WK

Andrew WK har fått styggmye gode kritikker i engelsk presse, mens han nærmest ble jult opp av norske anmeldere. Artisten som er en av Dave Grohls (Foo Fighters) favoritter for tida, artisten som har låttitler som "Party 'till you puke" på repertoaret, artisten som synes neseblod er tøft, artisten som er omtalt som "Den dummeste rockestjerna engelsk musikkpresse har fremelsket noensinne" - selveste Andrew WK - kan du møte i MusikkMisjonen i kveld!

Celulose-Puls?

Det er ikke lenge siden norsk musikkpresse ble omtalt som ikke-eksisterende, men den siste tida har det tydeligvis skjedd noe. Nå viser det seg at hele tre musikkmagasiner vil se dagens lys om kort tid. Blant annet vil Puls gjenoppstå i papirformat. Hør mer om musikkmagasinene i kveld!

Dette vil dessuten MusikkMisjonens ekspertpanel "Indremisjonen" følge opp. De vil blant annet diskutere hvorvidt vi trenger alle tre, og om det ikke er dårlig timing at alle tre kommer på markedet samtidig.

Def Leppard går til filmen

Def Leppard var et av 80-tallets råeste heavyband, i alle fall da, og nå er filmen om dem kommet. Og vi snakker ikke om en dokumentar med 80-talls-ikonene, vi snakker spillefilm! Om dem! Med skuespillere! MusikkMisjonens Totto Mjelde har sett filmen, og lar deg vite mer.

Briskeby live

Kveldens konsert er det Briskeby som står for. Lise og gutta rocka Roskilde sist sommer, og hvordan første del av den konserten låt, kan du høre i kveldens sending.

Lytt til Petres musikkmagasin MusikkMisjonen man-ons kl. 21-00

-Terje Ramberg, Musikkmisjonen@nrk.no
Tilrettelagt for nett av Morten Skogly.


Ja! Jeg vil stå på mailinglisten til MusikkMisjonen!


Publisert 19.02.2002 17:06 - Oppdatert 25.02.2002 12:57


hvit pixel 1 x 1

petre_gronn_bakgrunn768
Hva ble spilt på P3?
Vi legger ut alle spillelistene på nettet.


hvit pixel 1 x 1
Are og Odin
Siste lydkutt fra Are og Odin:
hvit pixel 1 x 1
Siste lydkutt fra Kyrre
kyrre
Copyright NRK © 2008  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no