skilleBanner kroningsjubileet skille_slutt
baneheia_3_1_banner
Her er du: NRK.no > Nyheter > Innenriks > Baneheiasaken Sist oppdatert 15:37
NYHETER I LYD OG BILDE
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
Redaksjonen:
Tlf 23 04 21 20
Nyhetsredaktør:

 

Reagerer på pressearroganse

Fotografer under rettssaken.
Fotografer under rettssaken.
Bistandsadvokat Ivar Sveen er svært opprørt over det han kaller pressearroganse, etter at NRK og TV 2 mandag kveld viste bilder av flere pårørende i Baneheia-saken.

Publisert 23.04.2001 21:02. Oppdatert 24.04.2001 13:20.
Under åpningen av rettsforhandlingene i Baneheia-saken mandag morgen oppfordret dommer Jørn Ree pressen til ikke å vise bilder av de pårørende i saken, ei heller spørre dem om uttalelser, mens rettssaken pågår. Dette gjorde han på vegne av de pårørende.

Reagerer sterkt

Ivar Sveen reagerer derfor sterkt på at NRK og TV 2 likevel viste bilder av de pårørende under mandagens nyhetssending. Han er bistandsadvokat for foreldrene til Lena Sløgedal Paulsen. Dette vitner om en pressearroganse, og jeg hadde forventet større respekt for de pårørende, sier Sveen til NTB. Bistandsadvokaten legger til at han vil ta dette opp med sine klienter, og at det er stor sannsynlighet for at saken kommer opp under rettsforhandlingene tirsdag. Jeg vet ikke hva vi skal foreta oss, men dette kan komme opp tirsdag, sier Sveen, som tok opp saken mandag.


 
10 SISTE NYHETER
PÅ FORSIDEN NÅ
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no