skilleVæret enkelskilleHør siste Tromsnyttskillewww.euroarctic.comskille_slutt
Troms og Finnmark 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Troms og Finnmark > Troms Sist oppdatert 14:31
 

TFDS kan bli større

Styrene i Bergen Nordhordland Rutelag ASA (BNR) og Troms Fylkes Dampskibsselskap ASA (TFDS) har besluttet å inngå formelle forhandlinger om å slå sammen de to selskapene.

Publisert 16.12.2002 08:41. Oppdatert 14.11.2003 08:37.
SE OGSÅ:
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
ALT OM:
Dersom forhandlingene fører frem, skal selskapenes generalforsamlinger fatte en endelig beslutning innen 31. januar 2003.
BNR har, etter fjorårets salg av innenriks buss- og fergevirksomhet, konsentrert all sin virksomhet i datterselskapet Fjord Line. Fjord Line er 100 prosent eid av BNR. Fjord Line som er eneste fergerederiet med ruter mellom Vestlandet og utlandet.

500 ansatte

Selskapet har ca. 500 ansatte og en årsomsetning på ca. 640 millioner kroner. Driftsresultatet i Fjord Line var 53 millioner kroner etter tredje kvartal i år, og selskapet forventer et årsresultat på ca 38 millioner kroner.

TFDS

TFDS er et av de to rederiene som i dag eier og driver Hurtigruten. Selskapet har en flåte på fem moderne hurtigruteskip. I tillegg har selskapet betydelige aktiviteter innenfor reiseliv og en omfattende virksomhet innen lokaltransport i Troms (ferger og hurtigbåter). Selskapets aktiviteter omfatter også offshorevirksomhet, godstransport og godsterminaler. TFDS har ca. 1200 ansatte og en årsomsetning på ca. 1,5 milliard kroner. Driftsresultatet var per utgangen av august i år på 80 millioner kroner.


Siste saker:
Flere saker: ALT OM TFDS

Toppsakene fra NRK Troms og Finnmark
 
SISTE SAKER
Flere saker
NYHETSBREV PÅ E-POST

Få de viktigste nyhetene fra Troms og/eller Finnmark tilsendt på e-post – helt gratis!
Nyhetsbrev fra Nordnytt!

 
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no