skilleVæret enkelskilleSendingene i Troms og Finnmarkskillewww.euroarctic.comskille_slutt
Troms og Finnmark 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Troms og Finnmark > Sport NRK Troms og Finnmark Sist oppdatert 13:55
 

Vil ikke selge Gamsten

Ledelsen i Tromsø Idrettslag gir Rosenborg klar beskjed. Morten Gamst Pedersen er til salgs, men ikke til trønderne. Morten bør bli i Tromsø en god stund til sier Per-Mathias Høgmo.

Publisert 08.05.2004 11:16. Oppdatert 10.05.2004 08:23.
SE OGSÅ:
ALT OM:
Det kan ikke overraske noen at vi kjøper de beste, sier Rune Bratseth

Sportsdirektør i Rosenborg Rune Bratseth har uttalt til flere medier at tromsøspilleren er en de kan tenke seg på Lerkendal. Bratseth ser ikke bort fra at de vil prøve å kjøpe Gamst Pedersen i løpet av sommeren. - Vi handler i Norge, slik er det og det får de andre klubbene leve med, sier Bratseth. Han uttalte i går til NRK at Rosenborg alltid har jaktet på de beste spillerne i Norge. Han tror Gamst Pedersen vil kunne bli en profilert spiller på Lerkendal.




Vi selger ikke Gamsten til Rosenborg sier Per-Mathias Høgmo.

Ligg unna Gamsten

Tromsøs trener Per-Mathias Høgmo er en av flere som gir trønderne klar beskjed. - Morten skal bli i TIL ennå en stund og den dagen har forlater oss er det nok for større oppgaver i utlandet, sier Høgmo. Han tror det er viktig for Pedersen å bli i et miljø han kjenner og føler segtrygg i - det er den beste måten å utvikle seg på sier Høgmo.

Vi selger ikke

Det er den korte kommentaren fra styreleder i Tromsø Idrettslag, Trygve Myrvang. Det er ingen tvil, Myrvang og resten av ledelsen i klubben, vet det er mer penger å hente på salg til utlandet. Gamst Pedersen er kanskje det største talent Tromsø Idrettslag har hatt på flere år og det vet at han kan bli verdt mange penger.

Pappa ber Rosenborg holde seg unna

- For Morten er det viktig å være i trygge omgivelser for å prestere på fotballbanen, og det har han i Tromsø nå. Jeg ser ingen grunn til at han skal flytte på seg i Norge, sier pappa Ernst Pedersen til VG. Ernst Pedersen har flere hundre kamper i eliteserien for Bodø-Glimt og for Vålerenga. Den tidligere toppspilleren er den viktigste rådgiveren for sønnen og han ber nå Rosenborg ligge unna sønnen.

Storkamp på mandag

Mange i Tromsø Idrettslag reagerer på tidspunktet for denne diskusjonen. Mandag møtes Tromsø og Rosenborg til toppoppgjør på Alfheim, få dager før starter Rune Bratseth debatten om Tromsø's juvel. Ingen i TIL vil si så mye offentlig om motivet for debatten, men som en sa - Braseth stemmer jo Krf, så la oss tro at dette ikke er timet opp mot kampen på mandag.

Tromsø slo Rosenborg i begge seriekampene i fjor.

LENKER
Siste saker:

Toppsakene fra NRK Troms og Finnmark
 
SISTE SAKER
Flere saker
NYHETSBREV PÅ E-POST

Få de viktigste nyhetene fra Troms og/eller Finnmark tilsendt på e-post – helt gratis!
Nyhetsbrev fra Nordnytt!

 

Aktuelle saker

Aktuelle bildegalleri

Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no