skilleVæret enkelskilleSendingene i Troms og Finnmarkskillewww.euroarctic.comskille_slutt
Troms og Finnmark 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Troms og Finnmark > Sport NRK Troms og Finnmark Sist oppdatert 13:55
 

Ingen bud på Gamst Pedersen

Tromsø Idrettslag har ikke fått inn noen konkrete bud på fotballspilleren Morten Gamst Pedersen. Et britisk nettsted skrev i helga at Aston Villa skal være villig til å betale to millioner pund, eller 24 millioner kroner for Gamst Pedersen.

Av Helge Markusson. Publisert 21.05.2004 12:42. Oppdatert 23.08.2004 08:46.
Tromsø Idrettslag har ikke fått inn noen konkrete bud på Morten Gamst Pedersen. Det bekrefter leder i klubben, Trygve Myrvang. Men torsdag verserte de mest elleville rykter på Alfheim. Alt fra bud på 25 millioner kroner til at Sir Alex Fergusson fra Manchester United skulle se kampen fra tribunen.

Ingen Alex


Men nei, vi klarte ikke å få øye på Alex Ferguson da TIL hadde en god dag på jobb og slo Molde 2-1. Kun to mutte engelskmenn, i raskt trav mens de snakket i hver sin mobiltelefon. Den ene representerte Newcastle, bekrefter leder i Tromsø IL, Trygve Myrvang.

Aston Villa


Og det var ikke det eneste ryktet som verserte. Aston Villa skal være villig til å betale to millioner pund, eller 24 millioner kroner for Gamst Pedersen. I alle fall skal vi tro et britisk nettsted. Men TIL har ikke fått noe tilbudet på bordet.Så da så, og rykter blir det nok flere av i tiden som kommer.

Siste saker:

Toppsakene fra NRK Troms og Finnmark
 
SISTE SAKER
Flere saker
NYHETSBREV PÅ E-POST

Få de viktigste nyhetene fra Troms og/eller Finnmark tilsendt på e-post – helt gratis!
Nyhetsbrev fra Nordnytt!

 

Aktuelle saker

Aktuelle bildegalleri

Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no