skilleTores Viking-blogg skilleAlt om Nokas-rettssakenskilleVæret i Rogalandskille_slutt
Toppbanner Sport Rogaland 3.1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Rogaland > Sport NRK Rogaland Sist oppdatert 16:40

FKH-Bryne ble en thriller

FK Haugesund sliter fortsatt med faren for nedrykk etter 2-2 mot Bryne onsdag. Men Bryne sikret plassen i 1. divisjon, etter henge-kampen som ble litt av en thriller.

Publisert 21.10.2004 09:32. Oppdatert 21.10.2004 09:37.
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
ALT OM:

Det var nervøs stemning foran kampen på begge sider, særlig hos Brynes lagkaptein Asle Andersen. Han hadde samme verv hos FK Haugesund i mange år.

Asle Andersen satte sitt preg på kampen helt fra begynnelsen av. Etter et kvarter scorte lagkapteinen 1-0 for bortelaget. Det tok enda et kvarter før FKH-spillerne våknet og skjønte alvoret i kampen, og Chris Pozniak lykktes bare nesten. Ett minutt før pause ble det corner til FK Haugesund. Rune Wiken dukket opp på bakre stolpe og sørget for balanse i regnskapet.

I 2. omgang hadde FKH vinden i ryggen og presset Bryne tilbake på banen, men først drøye ti minutter før slutt begynte dramatikken. Haugesund fikk straffe, som Bryne-keeperen reddet. Fortsatt sto det 1-1.

Få minutter etter ble det straffe til Bryne. Thomas Sandal sendte bortelaget opp i 2-1.

Da gikk FKH rett i angrep og skaffet seg corner. Høyest i feltet raget Chris Pozniak som sikret 2-2 og ett poeng til hvert av lagene. FK Haugesund rykker dermed forbi Raufoss med ett poeng og ligger nå på plassen over nedrykksstreken.

Av: Gisle Jørgensen og Torunn Westvik Tørneng, Foto: Arne Gunnar Olsen