skilleTores Viking-blogg skilleAlt om Nokas-rettssakenskilleVæret i Rogalandskille_slutt
Toppbanner Sport Rogaland 3.1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Rogaland > Sport NRK Rogaland Sist oppdatert 16:40

Strømsgodset: Lasse Olsen (87)

Publisert 30.09.2001 21:07. Oppdatert 01.10.2001 11:08.
SE OGSÅ:
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
ALT OM:
Det var bare 3 minutter før full tid. Strømsgodset presset, men Bryne holdt stand og kunne klare 3 livsviktige poeng mot Drammenserne i nedrykkskampen. Roger Eskeland hadde stått fantastisk og var sitt lags beste. Da dro Lasse Olsen til med en kanon fra 20 meter. Skrått på mål gikk ballen via krysset og i mål. Eskeland var sjanseløs og fortvilet.

Kunne vunnet

For dette var kampen Bryne kunne og burde vunnet. I en første omgang der frisparkene kom med meget jevne mellomrom, scoret Brynes Knut Henry Haraldsens rett før pause. Det ga publikum tro på at laget skulle klare seieren. Men etter hvilen kom Strømsgodset mer inn i kampen og mot slutten kastet de alle mann fremover for å få utlikning. Da den til slutt kom var det i og for seg fortjent nok, men svært bittert for Bryne. Laget rykket frem en plass, men ligger fortsatt 2 poeng bak Strømsgodset som har kvalifiserings plassen når det gjenstår 3 runder av årets eliteserie.