skilleTores Viking-blogg skilleAlt om Nokas-rettssakenskilleVæret i Rogalandskille_slutt
Toppbanner Sport Rogaland 3.1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Rogaland > Sport NRK Rogaland Sist oppdatert 16:40

Bryne-Sogndal
Bryne ligger fortsatt i bunnstriden etter at laget tapte hjemme mot Sogndal.

Publisert 17.06.2001 23:38. Oppdatert 18.06.2001 09:12.
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
ALT OM:
To ganger ledet Bryne. Etter bare 10 minutter presset Eivind Karlsbakk frem et selvmål av Sogndal, men vare noen få minutter senere utlignet Roar Fredriksen for Sogndal.
Pierre Gallo, ga Jærbuene ledelsen på straffe. Det skjedde etter at Peter Olofsson ble revet ned i det 34 minutt av første omgang.

Sogndal best

I annen omgang utlignet Roar Fredriksen igjen. Etter dette tok Sogndal mer og mer over og det var ikke ufortjent da samme mann for tredje gang scoret for sitt lag. Sogndal får med dette et pusterom i årets elitserie, mens Bryne fortsatt ligger på kvalifiseringsplassen.