skilleTores Viking-blogg skilleAlt om Nokas-rettssakenskilleVæret i Rogalandskille_slutt
Toppbanner Sport Rogaland 3.1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Rogaland > Sport NRK Rogaland Sist oppdatert 16:40

Flo senket Bryne

Bryne dro til Drammen for å møte et lag som ikke hadde vunnet en eneste seriekamp hjemme i år. Ettersom Bryne har vært bedre borte enn hjemme burde det kanskje ligge an til en hyggelig aften for jærbuene, men Bryne holdt bare mål i første omgang.

Publisert 10.06.2001 23:35. Oppdatert 10.06.2001 23:36.
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
ALT OM:
Jærbuene hadde flere gode sjanser før hvilen, men det var Jostein Flo som scoret. Da Strømsgodset fikk straffe etter 20 minutter satte han ballen sikkert inn bak en av Brynes beste spillere, Roger Eskeland. 5 minutter ut i 2 omgang
Jostein Flo
nikker Hans Erik Ødegaard inn 2-0 og derifra og ut dreide det meste seg om Strømsgodset. Ni minutter senere viste Jostein Flo at han fortsatt behersker gamle kunster, da han lagde 3-0 med hodet etter en corner. Strømsgodsets siste scoring kommer på overtid.

Bunnstrid

Med søndagens tap har Bryne 8 poeng etter 10 kamper. Laget ligger på 12 plass. De har bare vunnet en kamp på hjemmebane, men har til gjengjeld hatt vanskelig motstand. Om en uke venter nok en "seks poengskamp" når Sogndal kommer til Jæren.