Her er du: NRK.no > NRK P3 > musikk
SISTE SAKER
LYD & VIDEO
KONTAKT
upunkt@nrk.no
Red: Nina Nordbø
hvit pixel 1 x 1
Ukas Album (u7): Sissy Wish
Midt i disse By:larm tider flesker Sissy Wish til med et suverent debutalbum som bærer preg av å være frembrakt med utganspunkt i tanken om at man slett ikke skal undervurdere en fet melodi. Debuten "You may breathe" bærer bud om en artist som kjenner det norske folk godt. ”You May Breathe” er Ukas Album på Petre.

Sissy Wish - You May Breathe [Bauta/Tuba]For ganske nøyaktig et år siden vant Sissy Wish Petres demokonkurranse Urørt under By:larm i Trondheim. Det var artig. Siden den tid har jenta fått platekontrakt, fullført studiene ved den - ifølge Siri selv - elendige McCartney skolen i Liverpool og laget et feiende flott debutalbum.

Unik musikkforståelse

"You May Breathe" er i all enkelhet tolv enkeltstående poplåter med gitar, bass, trommer, tangenter og Siri Wålbergs søte stemme. Sissy Wish later til å ha en unik forståelse av den gode melodien. Singelen med den dekadente tittelen "Let Us Meet The End" er representativ for Sissy Wish, du har sikkert hørt den på Petre.

Rufsete og melodisk

Sissy Wish har laget et album for folket - det folket som vil nynne etter den uimotståelig vakre og slett ikke anmasende melodien "Annoying" og som vil ha noe annet enn blankpolert pop fra der over. Ikke uventet har Bergensbaserte Sissy Wish i samarbeid med musikere fra Sister Sonny og Real Ones skapt et lett rufsete, godlynt album som slett ikke forandrer musikkhistorien, men som tilfører den noen lekre linjer av melodisk art.

Mats Borch Bugge, Musikkprodusent NRK Petre
På nett av Håvard Ellingsen, NRK Upunkt


Publisert 09.02.2004 22:44 - Oppdatert 15.03.2004 13:28


hvit pixel 1 x 1
petre_gronn_bakgrunn768
Hva ble spilt på P3?
Vi legger ut alle spillelistene på nettet.


hvit pixel 1 x 1
petremorgen til forside - endelig 325
Siste fra Petremorgen:
hvit pixel 1 x 1
Siste lydkutt fra Are og Odin:
are og odin kysser forsideboks
Copyright NRK © 2008  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no