Sexguiden
En kraftig bygd mann med mørkt hår og skjegg står på kne, og holder begge bena til en skallet mann med skjegg over skuldrene sine. Han ligger på ryggen. Begge er nakne, men ingen kjønnsorganer er synlige.
En mann med blondt hår står på kne, og holder begge bena til en mann med mørkt hår over skuldrene sine. Han ligger på ryggen. Begge er nakne, men ingen kjønnsorganer er synlige.
En mann med mørkt hår og skjegg står på kne, og holder begge bena til en kvinne med mørkt hår over skuldrene sine. Hun ligger på ryggen. Begge er nakne, men ingen kjønnsorganer er synlige.
En mann med mørkt hår og tatoveringer står på kne, og holder begge bena til en blond kvinne over skuldrene sine. Hun ligger på ryggen. Begge er nakne, men ingen kjønnsorganer er synlige.

Skulderstående

Få begge beina i været

En av dere står på kne, og holder begge bena til den andre over skuldrene. Bruk fingre, penis eller strap-on til å penetrere. Snakk med hverandre om hva dere liker.

Tips

Vær forsiktig med denne stillingen om du har problemer med nakken. Du må ikke helt opp på skuldrene for å få glede av denne varianten.

Dersom dere penetrerer, vær forsiktig! Penis får en uvant vinkel i denne stillingen, noe som gjør at det kan føles annerledes for dere begge.

Enda mer nytelse

Som bonus, kan begge bruke en hånd til å stimulere vulva, klitoris eller penis.

Avstemning
Har du prøvd denne stillingen?