Sexguiden
En naken kvinne med halvlangt blondt hår sitter med en annen naken kvinne med kort mørkt hår på fanget. De holder rundt hverandre, og kvinnen med blondt hår kysser brystet til den andre kvinnen.
En naken kvinne med blondt hår sitter på en seng. En annen naken kvinne med blondt hår sitter på fanget hennes med beina rundt den andre kvinnens kropp. De holder rundt hverandre og kysser.
To nakne menn sitter på en madrass med mørkt laken. Mannen med lyst hår sitter på fanget til mannen med mørkt hår. De holder rundt hverandre. Mannen med mørkt hår lener hodet sitt på brystet til den andre mannen, øynene er lukket.
To nakne menn holder rundt hverandre på en seng med mørkt laken. Mannen uten hår, men med skjegg sitter på fanget til den andre, og holder den ene hånda rundt hodet hans. Den andre mannen med mørkt hår holder armene rundt han andre.
Kvinne med langt lyst hår sitter på fanget og holder rund en mann med mørkt hår og tatoveringer. Han holder rundt henne og har øynene lukket. Hun klemmer ham og ser til siden. De sitter på en mørk seng
Kvinne med mørkt hår sitter på fanget til en mann med mørkt hår. Hun holder hendene rundt halsen han, mens han holder hendene rundt korsryggen hennes. Han sitter oppreist på en mørk seng.

Klemmende koala

En skikkelig bamseklem

En ekstra intim stilling. Her er det bare å omfavne kroppene. Den ene sitter på fanget med beina rundt partneren. Hold gjerne hendene rundt den andre hvis dere ønsker å være ekstra tett på. Personen på fanget kan bli penetrert hvis dere føler for det.

Enda mer nytelse

En av dere eller begge kan lene dere bakover. Kyss hverandre der det føles godt. Hvis dere ikke vil penetrere, så egner denne stillingen seg godt til kos og nærkontakt.

Avstemning
Har du prøvd denne stillingen?