Sexguiden
En naken mann ligger på ryggen med bana opp mens en annen naken mann sitter på knærne inntil bena gans. Mennene holder på hverandres ben
En naken dame med tatoveringer ligger på ryggen i senga med føttene opp. En naken dame med kort mørkt hår sitter på knærne bak den andre kvinnen mens hun holder henne på hoftene.
En naken skjeggete mann ligger på ryggen med bena ut til hver side mens en annen naken mann med skjegg står på kne mellom bena hans og holder på fotsålene til mannen som ligger på ryggen.
En naken dame med mørkt hår ligger på ryggen med bena rett opp. En naken mann med mørkt hår og skjegg står på knærne inntil bena hennes og holder henne under rumpa.

Hæla i taket

Med hælene opp blir sexen topp

En legger seg ned med beina rett opp som en V. La beina hvile på partneres skuldre. Den andre kneler foran hoftene og penetrerer eller fingrer partneren. Spre beina etter eget ønske.

Tips

Legg gjerne en pute eller to under hofta for å komme høyere opp. Da kan partneren få bedre tilgang. Er det for vanskelig å få beina over skuldrene, kan dere prøve W-stillingen.

Enda mer nytelse

Varier mellom å spre eller samle beina, det kan gi litt forskjellig nytelse for begge to.

Avstemning
Har du prøvd denne stillingen?