|
er nettredaktør.
Adr. Store Studio
RT32, 0340 Oslo
Tel 2304 2458
Tips oss:
Kom og se på oss:
Tel 2304 2166
|
|
| |
Pers påskePERversjon | Jo, han kan bake. |
Her er oppskriften på kaka som gjorde Per og Store Studio verdig til oppslag i TV- og bildebladet Her&Nå. Hr. Sundnes' lange erfaring i kaloribombing og spritdynking kommer godt med. Publisert 11.04.2003 13:57. Oppdatert 11.04.2003 14:14.** Les mer om Her&Nå-dekningen! **
 | Pers påskeperversjon er ikke nok: Store Studio måtte ha mer snop etter siste sending denne sesongen. Vi beklager ubalansen som Farrisflaska øverst i høyre bildekant skaper. |
Pers påskePERversjon4 egg
3 ss sukker
3 dl hvetemel
2 ts natron
2 ts kanel
1 ts salt
1 ts vaniljesukker
1 ,5 dl olje
4-5 dl revne gulrøtter
Romfyll med biter av 70%-sjokolade
Glasur:
100 gram smøreost
1 ts vaniljesukker
50 gram smør
125 melis
26 diameter kakeform
60 min nederste rille
175 grader
Marsipanlokk og plenty av Anton Berg-marsipanegg
***
Redaksjonsens sjefsbaker har valgt å ikke utstyre oppskriften med instrukser. - Nokka må da seeran vårres finn ut av sjøl! er Sundnes' kommentar til dette.
LENKER
Siste saker:
|
|
| |
|