skilleUnderholdning: Monsen (trippel)skille_slutt
Team Antonsen 3_1
Her er du: NRK.no > Programmer > TV > Team Antonsen Sist oppdatert 14:52
KOLOFON
Publikum i NRK-studio? Send en epost til
---
Epost til redaksjonen:
---
Prosjektsjef for Radio- og Nett-underholdning
---
Vaktsjef og nettredaktør Underholdning:
 
Fra manus:

Konkurranse: Hvem gjør Kristopher mest flau?

Hvem gjør Kristopher Schau mest flau - Ingolf Håkon Teigene som rapper, Kikki Sørum som kommenterer klærne hans eller det norske kvinnelandslaget i fotball?

Publisert 20.02.2004 10:10.
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
ALT OM:
Harald
Vi i Team Antonsen er jo ulike typer og personligheter. Jeg har en lang flott hals, Bård har en gjennomsnsittshals og... ja, ikke sant. Men det som kjennetegner Kristopher er først og fremst at han fort blir innmari flau av ting - norsk teater, norsk film, musicaler, folk som går på stylter, gatemusikanter, kulturprogrammer på TV, politikere som prøver å være morsomme, dansere, godt humør og livsglede, limericks... Listen er lang. Kristopher er en følsom fyr som blir brydd av mye av det som vi andre synes er fint. Derfor tenkte vi det kunne være en fin konkurranse å se hvem av oss andre i teamet som er best til å få Kristopher Schau flau.

[Vi ser Kristopher er bundet fast til Løgndetektoren.]

Bård
For å måle hvem som klarer å få Kristopher mest flau, har vi koblet Kristopher til løgndetektoren, ettersom dette er en maskin som måler svette, puls og muskelspenninger, dvs. kroppens stress-reaksjoner. Flauhet er en form for stress som Løgndetektormannen vår kan måle. Løgndetektormannen skal derfor kunne se hvem av oss som klarer å fremkalle sterkest flauhetsfølelse hos vår lange, og etter norske kvinners mening, sexy venn.

Harald
Førstemann er sosiolog, kåsør, foredragsholder, og jeg vil si på mange måter en kunstner: Harald Eia.

[Harald går bort til kamera – forteller sin taktikk]

Harald
Mens jeg og nordmenn flest synes det er gøy og hyggelig å se for eksempel alvorlige nyhetsopplesere vise nye sider av seg selv og gjøre litt spreke og gøyale ting, så har jeg fått bestemt inntrykk av at Kristopher synes dette er flaut. Så her kommer en flott hipp hopp ræpp med Ingolf Håkon...

[Ingolf Håkon Teigene i ”Voksen/Revy”-versjonen av hip hop klær. Skyggelue på siden. Pannebånd. Svettebånd, Sæggebukser. ”Kul” collegegenser. Sneakers. Hvite hansker?]

Ingolf Håkon
YO! YO!

Hei på deg Kristopher, du kjenner sikkert meg
Mitt navn er Ingolf Håkon, åja det heiter eg.
På Dagsrevyen og Kveldsnytt er eg ofte ankermann
Er mykje på TV, kjend og kjær i Noregs land
Men det er ein ting som plagar meg, ja gjer meg gal og vill
Eg vil at du skal like meg, men eg får det ikkje til.

(REFR)

Kristopher, Kristopher kvifor ser du aldri på meg
Kristopher, Kristopher, er eg ikkje kul nok for deg
Kristopher, Kristopher ta tak i mine hender
Kristopher, Kristopher, kan vi snart bli vener

Yo! Yo!

Give me five, Kristopher! IHAAA!

[Mot slutten tar Ingolf Håkon Kristopher i hendene. Harald danser rundt.]

Harald
Nestemann ut er en av Norges mest kristne, men selv om vi gjerne vil han skal gjøre det vil han ikke snakke om det på TV: Bård Tufte Johansen.

[Bård går bort til kamera – taktikk]

Bård
Kristopher blir veldig brydd når man snakker om hvordan han ser ut. Jeg har fått tak i en moteekspert. Om henne har han sagt til meg "Jeg blir flau bare jeg ser henne". Nå skal hun i tillegg snakke om Kristopher sin klesstil og image. Jeg tror han kommer til å bli kjempe flau.

[Kikki kommer inn stiller seg ved siden av
Bård og foran Kris som sitter i stolen]

Bård
Hei Moteekspert Kikki Sørum, hva vil du si om Kristopher sin klesstil, ja hva slags type er han?

Kikki
Kristopher er veldig opptatt av og flink til å bygge sitt eget Image. Det kan virke tilfeldig, men Kristopher er veldig utstudert. Du har en veldig rockete stil. En amerikansk Rockabilly stil. Litt Vidar Busk-dirty. Klærne bærer breg av at du ikke vil bli voksen. Jeans og tøff T-shirt. Selv om du er 34 så velger du bevisst å spille på ”jeg er en tøffing som nekter å bli voksen”. Men alt dette er jo veldig sexy, da... Denne beltespennen: En gravkiste rett over skrittet. Det er kjempefrekt og sexy og veldig bevisst, selvfølgelig. Du spiller på det med sex og jeg må nok si at jeg tror du er best naken, da!

Harald
Neste deltager ut har mange kjælenavn Galantonsen, Dilettantonsen, Elefantonsen... men hans egentlige navn er: Atle Gregoriussønn Antonsen.

Atle
En ting som gjør Kristopher fryktelig flau er når idrettsfolk prøver å være morsomme og kreative. Derfor har jeg fått tak i spillere fra det norske kvinnelandslaget i fotball for å gi en herlig reprise på fotballjentenes feiring av seieren i VM-finalen i 1995. Her mine damer og herrer: Fotballjentene!

[Jentene krabber mens soundtracket til fotballsangen deres spilles.
MUSIKK FRA CD: ”VERDENS BESTE DAMER”]

Harald
Okei, Løgndetektormann - hvem fikk mest utslag? Hvem gjorde Kristopher mest flau?

[Øystein sier hvem som er vinneren.]

Konfetti.

FANFARE

Siste saker:

 
TEAMET
BILDER
Se bildene av teamet
Her er bildene som viser deg hva Team Antonsen er.
Copyright NRK © 2008  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no