skilleVæret enkelskilleHør siste Tromsnyttskillewww.euroarctic.comskille_slutt
Troms og Finnmark 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Troms og Finnmark > Troms Sist oppdatert 14:31
 
Samleside: TROMS: NORWEGIAN

TFDS sa nei til Norwegian

TFDS er ikke blant investorene som har bidratt til beredskapskassa i Norwegian. Troms Fylkes Dampskibsselskap var invitert til å investere i flyselskapet, men valgte å la være.

Flere kan få jobb i Norwegian

Norwegian vurderer nå om det skal ansettes flere ved flyselskapes telefonsalgsavdeling i Tromsø. Etter at selskapet startet opp sine flyvninger sist søndag, har det til tider vært problemer å komme gjennom på telefon.

Første Norwegian-fly i lufta

Klokka kvart på sju mandag morgen lettet det første flyet fra billigselskapet Norwegian fra Tromsø Lufthavn med kurs for Gardermoen. Fylkesordfører Ronald Rindestu foretok den offisielle åpningen av flyruta.

Norwegian inn på kortbanenettet

Flyselskapene Norwegian og KATO Air overtar fire ruter fra Widerøe og SAS på kortbanenettet i Nord-Norge fra april neste år.

Fylkesansatte flyr Norwegian

Troms Fylkeskommune inngår denne uka en avtale med Flyselskapet Norwegian. Fylket håper å spare cirka 800.000 kroner i året på å fly sine ansatte med billigselskapet.

Stor pågang

Billigselskapet Norwegian har stor pågang etter flybilletter etter at de åpnet sitt salgskontor i Tromsø torsdag.

Få lavprisbilletter

Norwegian har svært få billig billetter til hver avgang. Flyselskapet vil ikke ut med det eksakte antallet, men er avhengig av at de aller fleste kjøper de dyreste billettene.

690 kroner Tromsø-Oslo

Billigste enveisbillett med flyselskapet Norwegian mellom Tromsø og Oslo vil koste 690 kroner. En enveis fullprisbillett blir på 1890 kroner.

Får ikke sluttpakke

Nesten ingen av de tidligere Braathensansatte på salgskontoret i Tromsø kommer til å få sluttpakke. Det betyr at de som ønsket seg ny jobb hos konkurrenten, Norwegian, likevel ikke får gå 1. september.

Vil ikke dumpe priser

-SAS vil ikke dumpe prisene for å konkurrere ut sin nye konkurrent Norwegian. Det sier konsernsjef i SAS, Jørgen Lindegaard, til NRK-Troms.

FLERE SAKER

Toppsakene fra NRK Troms og Finnmark
 
SISTE SAKER
Flere saker
NYHETSBREV PÅ E-POST

Få de viktigste nyhetene fra Troms og/eller Finnmark tilsendt på e-post – helt gratis!
Nyhetsbrev fra Nordnytt!

 
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no