skilleVæret enkelskilleHør siste Tromsnyttskillewww.euroarctic.comskille_slutt
Troms og Finnmark 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Troms og Finnmark > Troms Sist oppdatert 14:31
 

Fylkesansatte flyr Norwegian

Troms Fylkeskommune inngår denne uka en avtale med Flyselskapet Norwegian. Fylket håper å spare cirka 800.000 kroner i året på å fly sine ansatte med billigselskapet.

Publisert 27.08.2002 08:27. Oppdatert 02.09.2002 08:51.

Fylket sparer storer penger

Avtalen er ferdigforhandlet, og vil bli underskrevet denne uka. Dermed tror Jensen at de fylkesansatte vil fly Norwegian allerede fra selskapet starter opp sine flyvninger 2.september. Fylkeskommunen har 80% av sine flyreiser på strekninga mellom Tromsø og Oslo. Avtalen med Norwegian betyr at fylket kan spare store penger, sier innkjøpssjef Johnny Jensen i Troms Fylkeskommune.

Vanskeligere å få tak i billigbilletter

Fra før har Staten inngått en avtale om å fly Norwegian, og i følge daglig leder Ann-Helen Øverås ved Norwegian Kundesenter i Tromsø er pågangen fra næringslivet stor. Dette kan gjøre det enda vanskelig for vanlige reisende å få tak i de ettertraktede billigbillettene.

Hvor mange billigbilletter som legges ut til hvert fly vil nemlig avhenge av antallet forretningsreisende. I åpningsmåneden september er 15-20% av billettene satt til laveste pris, og på strekningen Tromsø-Oslo er disse allerede utsolgt fram til slutten av måneden. Fra oktober kan det altså bli enda verre, og uansett vil antallet billigbilletter være lavere enn i september.

Siste saker:

Toppsakene fra NRK Troms og Finnmark
 
SISTE SAKER
Flere saker
NYHETSBREV PÅ E-POST

Få de viktigste nyhetene fra Troms og/eller Finnmark tilsendt på e-post – helt gratis!
Nyhetsbrev fra Nordnytt!

 
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no