Kamera Kristiansand
Kamera Kristiansand
skilledagenspromoskilleVærlogo
Toppbanner Sørlandet Programmer 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Sørlandet > Programmer NRK Sørlandet Sist oppdatert 13:05
NRK Sørlandet
Postboks 413
4664 Kristiansand

TELEFON
38 12 12 12
TELEFAKS
38 12 17 99

Nettredaktør
Gunnar Kleiberg

Distriktsredaktør
Steinar Nielsen
E-post:
sorlandet@nrk.no

 

Kvinnelige utfordrere i Sørlandstoppen

Maria Arredondo fra Vennesla og Ann-Beate Vollen fra Lillesand er utfordrere i Sørlandstoppen onsdag 29.mai. Foreløpig er det Ingvar Tønnessen fra Froland som topper listen med sin "Abel-rap 2002".

Publisert 24.05.2002 14:27. Oppdatert 24.05.2002 14:45.
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video

Universal satser på Arredondo

16-åringen Maria Arredondo utfordrer med melodien "Can let go". Hun er et stort poptalent som plateselskapet Universal har bestemt seg for å satse på. Vi presenterer hennes single fra debut-albumet som lanseres i sommer og er spilt inn i Norge og Sverige. Plateselskapet kaller henne et multitalent som behersker flere genre. Det skal bli spennende å følge henne framover. Melodien "Can let go" er en fengende poplåt, og du kan høre den her.

Utfordrer med coverlåt

Ann-Beate Vollen fra Lillesand utfordrer med melodien "Åpne din dør". Hun er for tiden BI-student og medlem av Sørlandske Korversted. Hun er utdannet i drama og har nå vært i studio og spilt inn en demo som skal presenteres på Sørlandstoppen. Hun har oversatt svenske Tommy Nilssons sang "Öppna din dör" til Lillesandsdialekt og vi synes det er spennende å presentere en helt ukjent artist for NRK Sørlandets lyttere!

Dagens listetopp

Sørlandstopplista toppes for tiden av Ingvar Tønnessen fra Froland med sin "Abel-rap 2002", etterfulgt av Head over Heels fra Arendal, Humrush fra Kristiansand, Guttane fra Vennesla og Kristina Jøstad Moi fra Kristiansand.

Husk å stemme

NRK Sørlandets fagjury har gitt sine poeng som sammen med lytternes egne poeng skal avgjøre hvem som blir denne ukes vinner. Følg med på P1 onsdag 29.mai klokken 17.05, og husk å stemme!


NYHETSBREV
Få nyhetene fra NRK Sørlandet på e-post - helt gratis!:

LYD OG VIDEO
Lyd og Video Se og hør opptak av nyhetssendingene fra NRK Sørlandet!
Mer

Sørlandet

Her finner du nyheter fra Agder-fylkene:



 
10 SISTE NRK SØRLANDET
10 SISTE SPORT FRA NRK SØRLANDET
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no