|
NRK Hordaland
Postboks 7777,
5020 BERGEN
Tel: 55275200
Fax: 55275299
Distriktsredaktør:
Nettredaktør:
Programleder for Godt for ganen:
|
|
| |
Kylling som i KinaHer er en wok-gryte der kyllingen er marinert i soyasaus og konjakk. Serveres med ris fra østen. Publisert 27.01.2003 07:43. 500 gr kylling (i strimler)
1 løk, skåret i trekanter
1 rød paprika i trekanter
1 bunt brokkoli i buketter
Olivenolje til steking
Mariner kyllingen i to timer:
2 ss soyasaus
1 ss olivenolje
Litt salt og pepper
1 ss konjakk
Kok ris fra østen.
Lag sur-søt saus:
3 ss eddik
2 ss sukker
4 ss ketsjup
1 ts salt
5 dl vann
2 ss olje
Kok alt i ca. 20 minutter. Tykne sausen med 4 ss maisenna mel utrørt i 1 dl vann.
Stek kyllingen raskt i varm wok eller gryte, legg den tilside og hold den varm. Ha grønnsakene raskt i gryta.
Server kylling, grønnsaker og ris på tallerkenen. Hell sausen over. Lykke til!
Innsendt av Elsa Wendt, Sandnes
Siste saker:
|
|
NYHETSBREV
|
|
LYD OG VIDEO
Se og hør opptak av nyhetssendingene fra NRK Hordaland!
Mer
|
|
|
|
|
|
| |
|
|
MAT PÅ RADIO
«Godt for ganen» hører du hver fredag formiddag og ettermiddag på NRK P1 i Hordaland. Programleder er
SEND OSS FAVORITTEN!
Har du lyst til å dele din favorittoppskrift med oss? Bidrag premieres. Send til:
|
|
|