Her er du: NRK.no > NRK P3 > Ekstremsport
UPUNKT_HOVEDMENY_04_DEL1
EKSTREMSPORT HEAD
SISTE SAKER
LYD & VIDEO
KONTAKT
upunkt@nrk.no
Red: Nina Nordbø
hvit pixel 1 x 1
Samleside: SKI / SNOWBOARD

NM i halfpipe, Kongsberg, 25. og 26.mars 2006

To underholdende dager med mye høye airs, syke spins, ville flipper, og heftige dobbelgrabs.

The Arctic Challenge

Vi blogget, og vi sendte The Arctic Challenge fra Midtstuen på nettv!

NM i Snowboard 2005

Kongepokalen glitret i sola til de velfortjente vinnerene av pipekonkurransen iår!

Høye svev i Hemsedal

Sytten år gamle Simon Dumont fra Usa gikk aller høyest under årets djuice SnowJam i Hemsedal.

Highest Air

Verdens beste jibberne møtes i Hemsedal 3. april hvor verdensrekorden i Highest Air fort kan stå for fall.

Pink kjørte snowboard

Dagen før Pinks konsert i Oslo brukte hun i bakken på Tryvann for å kjøre snowboard.

Snørapport fra Val Thorens

Tre gutter har jaktet på snø med brett og ski i Frankrike. De fant den i Val Thorens. Pudderet kom og det gjorde tåka også. Se bildene her.

Upunkt på Banked: Tid for video

Upunkt med videoteam kjører Banked Series sammen med proffene! Etter trening fredag, var det konkurranse lørdag i Hemsedal. For sent å trekke seg...

Upunkt på Banked: Oppvarming

Fredag var det trening i Banked Slalomløypa i Roniløypa i Hemsedal. Snowboardere blir ofte litt mer stoka på journalister som tør å prøve, så reporter Fritjof Krogvold meldte seg på i proffklassen for å plukke opp noen tips. Se video!

Bli "Banked" i Hemsedal!

Ta rotta på Terje Håkonsen og Tor Bruserud? Endelig får vi muligheten til å kjøre mot proffene, og det skjer allerede til helga i Hemsedal!

Kiteskiing på Bergsjø

Kite er ingen eksklusiv sommersport. Kiteskiing er et fullverdig alternativ når vannet blir for kaldt. Upunkt har filmet kiteskiing på Bergsjø.

Superpipe-sølv til Kjeldaas

Sølv til Stine Brun Kjeldaas og 4. plass til Daniel Franck var den norske fasiten etter finalen i Superpip under X-Games i Aspen søndag. Alle resultater finner du her.

Dramatikk i X-Games

Winter X -Games 2002 i Aspen er i full gang. Natt til fredag gikk finalen i boardercross av stabelen. Terje Håkonsen ble slått ut kvartfinalen, Shaun Palmer ble slått bevisstløs og Philip Conte vant hele greia.

Cross-konkurranse på snø

Seks snowboardere og en løype stappfull med hopp, doseringer og dumper. Upunkt har filmet årets første boardercross-konkurranse i Uvdal.

Snowboardfilm på norsk

Tiden er kommet for å legge ski og brett i takboksen og fyke til fjells. Men først bør vi hisse oss opp litt...

Siste dag i Hemsedal

Heikki Sorsa gikk råhøyt over hippen. Kjersti Buaas kjører double med Shaun White. Siste TAC-dag i Hemsedal ble fin den også.

Første konkurransedag i Hemsedal

Sol og hvalkjøtt på VIP-grillen. Arenaen stapp full av forventningsfulle påskeneser med kameraer i alle kalibre. VStory og video her.

Kjersti Buaas i Tøyteklubben

De tøffeste snowboarderne er ikke bare gutter, har Kjersti Buaas konstatert. Hun er den eneste norske jente som deltar i The Arctic Challenge i år. Her er en prat med henne.

Jam session er tingen

Opp mot 30 proffe snowboardere testet den spesialbygde TAC-halfpipen i Hemsedal mandag. I dag kjøres jam session som kvalifisering til finalen i morgen.

Treningsdag i Hemsedal

På vei ned fra pipekanten møtte jeg Terje, han tror at jeg kan kjøre pipe. - Pipen ser bra ut? Dropp inn da. Ba han. Det er vel essensen i TAC. Invitere et passe antall kompiser som er inspirerende å kjøre pipe med.

En prat med Kim Christiansen

Høyt oppe på platået i Hemsedal, i en tipi med bål, sitter Gusch´ Guri Solberg med radioteamet fra Petre og har sendinger under hele TAC-arrangementet i dalom. Her får hun besøk i ”studio” av FIS-verdensmester i halfpipe, Kim Christiansen fra Drammen.

Brenn Holmenkollen, brenn!

Verdens beste snowboardere skal sendes til himmels. TV skal sende til hele verden og et sted sjekker sendesjefen tiden, men ingen ber Terje stille klokka. The Arctic Challenge er i gang.

Høyt, høyere, drøyest

Over 5500 tilskuere fulgte konkurransen om å gå høyest i quarterpipen i Kollen. De mest dedikerte kom til The Arctic Challenge lenge før portene åpnet. Til gjengjeld fikk de autografer av heltene etter konkurransen.

David pipebygger

Han bygger de råeste pipene i verden. Nå er David Ny i Kollen for å lage monsterquarterterpipe til jam session´en lørdag. Upunkt tok med videokamera og snakket litt med den fjellvante svensken.

Da Alex møtte Terje...

Alex Rosén dro til Dubai for å intervjue Terje Håkonsen til programmet Folk i Farta som ble vist på tv for litt siden. Her er videoklippene med Terje Håkonsen på både snø og vann.

TAC-fest i Stamsund

Lite snø i Stamsund betyr lite for TAC-gjengen som ankommer Lofoten skjærtorsdag. Her blir det full snowboard-fest med surfing, torskefisking, skate og bøttevis med andre aktiviteter.

Skadd Håkonsen klar for TAC

Til tross for at han pådro seg ryggskade under quarterpipe-konkurransen i US Open nylig, er Terje Håkonsen klar for himmelhøye airs under årets Arctic Challenge. Se video.

TAC-vorspiel i Kollen

Lørdag 7. april blir det storstilt TAC-vorspiel når snowboard-eliten samles i Holmenkollen i en spesialbygget gigantisk quarterpipe. Alt helt gratis!

The Arctic Challenge 2001

Terje Håkonsen og Daniel Franck samler venner og kolleger til The Arctic Challenge for tredje år på rad. Det er nå endelig avklart at snowboard-konkurransene vil foregå i Hemsedal. Upunkt vil følge TAC både før og under eventen.


hvit pixel 1 x 1
petre_gronn_bakgrunn768
Hva ble spilt på P3?
Vi legger ut alle spillelistene på nettet.


hvit pixel 1 x 1
petremorgen til forside - endelig 325
Siste fra Petremorgen:
hvit pixel 1 x 1
Siste lydkutt fra Are og Odin:
are og odin kysser forsideboks
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no