P1-regjeringa 3_1
Her er du: NRK.no > NRK P1 > P1-regjeringa Sist oppdatert 21:45
 
Samleside: P1-REGJERINGA: AUST-AGDER

P1-regjeringa er satt

P1-regjeringa er nå klar, og de 19 regjeringsmedlemmene forbereder seg nå på reise til Sem. P1-regjeringa har en kvinneandel på 42% og medlemmene har en snittalder på 38 år. Du kan her sjekke resultatene for hvert fylke.

Blir provosert av likegyldighet

Anne-Line Henriksen (foto: Janne Aateigen)
Det som gjør henne mest glad er å leve, og hun blir provosert av likegyldighet. Frilansjournalist og hobbygartner Anne-Line Henriksen er en av kandidatene fra Aust-Agder.

Liker standhaftige mennesker

Shahla Bahrami (foto: Gunnar Kleiberg)
Hun blir glad når hun ser at enkeltindividers innsats nytter. Shahla Bahrami, Arendal, er en av de fem kandidatene fra Aust-Agder som kjemper om en taburett i P1-regjeringa.

Glad i mennesker og biler

Erling Gitmark, P1-kandidat fra Aust-Agder, trives best sammen med mennesker, gamle biler og alt som spirer og gror. Han blir provosert av arroganse.

.. en fugl på brettet

Inger Marie Nilsen blir provosert av grådighet, og gleder seg over de små tingene, en fugl på fuglebrettet, det man ofte ser på som selvfølgeligheter...

Aust-Agders kandidater

Med Aasen som forbilde

Det som provoserer Sigurd Haugsgjerd mest, er dobbeltmoral i politikken. Ellers har redaktøren fra Setesdal Ivar Aasen som sitt forbilde.

21 foreslått i Aust-Agder

Tilsammen 21 mennesker er foreslått av lytterne til den ene statsrådposten i P1-regjeringa fra Aust-Agder. Fra 18. mai vil du kunne gjøre deg kjent med de fem finalistene som juryen nå plukker ut.

P1 danner regjering

Norges største radiokanal inviterer folk over hele landet til å utnevne P1-regjeringa. Den skal gi politikerne konkrete råd om hvordan Norge bør utvikle seg fram mot 2105. Alle fylker vil være representerte, og det er radiolytterne som bestemmer hvem som skal sitte i P1-regjeringa.


 
30 SISTE P1-REGJERINGA
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no