P1-regjeringa 3_1
Her er du: NRK.no > NRK P1 > P1-regjeringa Sist oppdatert 21:45
 
Samleside: P1-REGJERINGA: VEST-AGDER

P1-regjeringa er satt

P1-regjeringa er nå klar, og de 19 regjeringsmedlemmene forbereder seg nå på reise til Sem. P1-regjeringa har en kvinneandel på 42% og medlemmene har en snittalder på 38 år. Du kan her sjekke resultatene for hvert fylke.

Et friluftsmenneske

Kåre Albert (foto: Reidar Mosland)
- Hvis jeg kan gjøre andre glad blir jeg veldig glad! Kåre Albert fra Kristiansand, Vest-Agder, er en av de fem fra fylket som kjemper om taburettene.

Med Røkke som forbilde

Knut Aril Nordli (foto: Gunnar Kleiberg)
Knut Aril Nordli blir provosert av at folk fatter tar beslutninger og trekker konklusjoner uten kunnskap. Han er en av de fem som konkurrerer om Vest-Agder-taburetten.

Stor tro på lusekofta

Anja Glad Zernichow mener at lusekofta fortsatt vil kjennetegne Norge om 100 år. Vi er blitt litt eksotiske - og da vet alle hvor Norge ligger.

Provoseres av arroganse

Vigdis Nesbu fra Mandal er familieveileder og håper at Norge om hundre år satser på den oppvoksende slekt. Hun er regjeringskandidat fra Vest-Agder

Vest-Agder kandidat:

Musikalsk skolemann

Noe av det som gjør Alf Willy Vestergren fra Mandal i Vest-Agder glad, er å oppnå resultater i samarbeid med andre mennesker - swinge i takt med andre.

37 kandidater i Vest-Agder

Totalt 37 kandidater er foreslått av lytterne til en statsrådpost i P1-regjeringa. Fra 18. mai vil du kunne gjøre deg kjent med de fem finalistene som juryen nå plukker ut.

P1 danner regjering

Norges største radiokanal inviterer folk over hele landet til å utnevne P1-regjeringa. Den skal gi politikerne konkrete råd om hvordan Norge bør utvikle seg fram mot 2105. Alle fylker vil være representerte, og det er radiolytterne som bestemmer hvem som skal sitte i P1-regjeringa.


 
30 SISTE P1-REGJERINGA
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no