P1-regjeringa 3_1
Her er du: NRK.no > NRK P1 > P1-regjeringa Sist oppdatert 21:45
 

Hva ville du ha sagt?

P1-regjeringa skal være en arena for høyttenkning i eit langsiktig perspektiv. Hva er dine svar på spørsmålene vi stiller kandidatene? Og hvordan synes du at Norge bør være de neste 100 årene? Delta i dialogen her.

Publisert 18.04.2005 09:04. Oppdatert 12.05.2005 16:43.
SE OGSÅ:

Diskutér P1-regjeringa eller kandidatene



De 19 i P1-regjeringa skal tenke utifra sine egne liv og egne erfaringer, ikke utifra et partiprogram eller et FN-dokument. De skal inspirere nordmenn til å se bakover før de ser framover, og forhåpentligvis klare å komme med innspill som får politikerne til å tenke lenger enn til neste valg.

Vi inviterer dere rett og slett til å tenke stort: Hva er viktig for folk i Norge de neste 100 årene? Og hvem i ditt fylke vil best kunne tenke høyt om hvordan framtida bør bli?

Selv om du ikke har blitt nominert eller valgt ut som en av kandidatene fra ditt fylke kan du likevel bidra i diskusjonen med andre nettbrukere. Samtidig kan dine meinger bli dratt inn i diskusjonen på samlingen på Sem Gjestegård i juni.

Hva er dine svar på kandidat-spørsmålene?

- Nordmenns tre beste sider er at de er nokså rettskafne, arbeidsomme og omsorgsfulle, sier Ingvild Aas fra Aukra, en av de fem kandidatene til P1-regjeringa i Møre og Romsdal. Ingvild er 41 år, gift og har to barn. Les, se og hør mer:

Kandidat: Ingvild Aas fra Aukra

- Verdigrunnlagene, for eksempel respekt for medmennesker, er jeg mest bekymret for i Norge i framtida, sier Kjersti Norås Simonsen fra Bjerkvik i Nordland, 34 år, gift, mor til fire jenter. Hun er også kandidat til P1-regjeringa.

Kandidat: Kjersti Norås Simonsen

Følg med på P1

De 95 kandidatene til P1-regjeringa intervjues i formiddagssendingene på hvert distriktskontor mellom klokka 11.00 og 13.00. Intervjuene og personlig informasjon legges ut på nettsidene, se nrk.no/p1regjeringa

Hva er dine svar? Hvordan vil du at framtida skal bli? Skriv dine meninger i diskusjonsforumet vårt:

Diskutér P1-regjeringa eller kandidatene

Hvis du skulle trekke fram tre ting: hva er det viktigste i livet ditt?

Tror du svaret hadde vært annerledes om året var 1905?

Hva om det var 2105?

Hva tenker du når du leser alle fakta som sammenligner 1905 og 2005?

LENKER

 
30 SISTE P1-REGJERINGA
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no