skilleDistriktsfjernsynet er ti årSkille - slutt
Toppbanner Programmer NRK Buskerud 3.1
Her er du: NRK.no > Papirkurv > Buskerud, Vestfold, Telemark GAMLE TING (10.5.2004) > Programmer NRK Buskerud Sist oppdatert 11:02
SE OGSÅ:



Aktuelt:

Programmer:
Andre medier:
NYHETSBREV
Daglige nyhetsbrev fra NRK Buskerud, Vestfold og Telemark:

Nitimen
Her og Nå
Barnebøker
Verdt å vite
Banner Antikviteter og Snurrepipperier
TIPS OSS >
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
Tlf: 32 27 22 00
Fax: 32 27 22 10
Postadresse:
NRK Buskerud
Postboks 7030
3007 Drammen

 

Dad loves his work

Bandet ”DAD LOVES HIS WORK” har tatt med seg sin favorittmusikk, musikk av den amerikanske musikeren James Taylor, til NRK Buskeruds musikkstudio og torsdag ettermiddag blir resultatet presentert i vår sending ca. kl. 1705.

Publisert 24.10.2000 10:21.
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
Bandet, som har navn etter en av James Taylors melodier, er opprinnelig en gjeng musikere fra Buskerud og Vestfold som ble trommet sammen for å lage en James Taylor-kveld på restauranten ”Konfetti Café” i Drammen. Gutta syntes at det var så gøy å spille denne musikken at de har gjentatt opplegget flere ganger og etter hvert fremstått som et band.

Bandet består av Hans Jacob Torkildsen som synger, Torkild Myhre spiller gitar og korer, Trond Helgerud trakterer tangentinstrumenter, Espen Hauge spiller bass og Geir Øyvind Helgerud tar seg av trommer og perkusjon.

Dette er musikere med lang erfaring blant annet fra ”Oslo Gospel Choir” og ”Mosaic” og som ofte brukt studiomusikere.

I programmet spiller de noen av de mest kjente melodiene fra reportoaret til James Taylor – en av dem, ”How Sweet it is”, kan du høre i sin helhet her.

I programmet møter du også Trond Helgerud i samtale med musikkprodusenten vår, Svein Alfredsen. Og Svein er stadig like interessert i å få kontakt med andre lokale musikkutøvere som har noe spennende å bidra med.

Send en e-post til Svein Alfredsen


 
10 SISTE NRK BUSKERUD
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no