Telemark Kultur 3_1
Her er du: NRK.no > Papirkurv > Buskerud, Vestfold, Telemark GAMLE TING (10.5.2004) > Kultur NRK Telemark Sist oppdatert 12:37
SAMLESIDER:


Aktuelt:





Andre medier:
TIPS OSS >
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Gjøglerne kommer!

Det er igjen klart for teater og gjøgleri i gatene i Porsgrunn. 12. juni åpner Porsgrunn Internasjonale Teaterfestival.

Publisert 22.04.2004 13:57. Oppdatert 22.04.2004 17:28.
Av Lene Granli

Porsgrunn Internasjonale Teaterfestival (PIT) skal i år arrangeres i Porsgrunn mellom 12 og 19. juni.
Igjen lover arrangørene mye liv i gatene mens teaterfestivalen pågår.

Foto: Dag Jenssen
Det blir brusteinsball på Rådhusplassen første kvelden. Og etter det blir det full fart. Av årets program kan vi nevne besøk av Jill Greenhalgh, Transe Express, Circus Ronaldo, Grenland Friteater, Teater Albatross, Sirkus Sirkus, Cirka Teater.

Norgespremiere

Årets store trekkplaster står POS Theatre Company for. De vil fremføre forestillingen "ThanGhost". Regissør Per-Olav Sørensen har med seg et knippe skuespillere og dansere i den Ibsen-inspirerte forestillingen "ThanGhost" som er inspirert av Ibsens Gjengangere.

Folkene bak forestillingen mener dette er en perfekt setting for å få med seg tango inn i teateret. Og Ibsens Gjengangere som i utgangspunktet er et stykke fullt av ensomme mennesker, passer godt sammen med dansen tango. En dans som er beskrevet som en dans der to ensomme møtes.

LENKER
Siste saker:

 

Østafjells

Buskerud, Telemark og Vestfold har nye sider:

Teknisk feil på wap

På grunn av tekniske problemer er det ikke mulig å lese våre nettsider via mobiltelefon. De blir ikke oppdatert, men det jobbes med å finne en løsning på problemet.

 
10 SISTE NRK TELEMARK
Copyright NRK © 2008  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no