Telemark Kultur 3_1
Her er du: NRK.no > Papirkurv > Buskerud, Vestfold, Telemark GAMLE TING (10.5.2004) > Kultur NRK Telemark Sist oppdatert 12:37
SAMLESIDER:


Aktuelt:





Andre medier:
TIPS OSS >
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Musikken er motoren i en tøff tid.

Han har jobbet og slitt for arbeidsplassene på Hydelko og cuntrymusikk er hans store lidenskap.
1.juni står Hydelko for fall men musikken vil leve videre.

Publisert 19.03.2004 10:18.
Av Marie Helene Grønneng

Tom Bråthen har nettopp sluppet ut et nytt album som country-artist. Tittelen på plata er "Drift away" og det er det syvende i rekken.

Tom Bråthen med ny plate.
I tillegg til å være musiker jobber Bråthen på Hydelko i Rjukan og er tillitsvalgt ved bedriften. Det har vært en tung periode og tøffe dager for arbeiderne og ikke minst for Bråthen. 1.juni skal Hydelko nedlegges og over 40 arbeidsplasser vil gå tapt. Likevel holder han motet oppe og er positiv.

- Jeg tror ikke slaget er tapt enda. Vi vil iallefall jobbe for å få til en løsning. Det er sikkert.

Musikken som motor

For Bråthen har musikken vært motivasjonen i en ellers tøff hverdag.

- Hver dag når jeg er ferdig på jobb går jeg bort i studioet mitt og øver. Det er det som holder meg oppe. Det er det som er motoren min nå, sier han.


 

Østafjells

Buskerud, Telemark og Vestfold har nye sider:

Teknisk feil på wap

På grunn av tekniske problemer er det ikke mulig å lese våre nettsider via mobiltelefon. De blir ikke oppdatert, men det jobbes med å finne en løsning på problemet.

 
10 SISTE NRK TELEMARK
Copyright NRK © 2008  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no