Telemark Kultur 3_1
Her er du: NRK.no > Papirkurv > Buskerud, Vestfold, Telemark GAMLE TING (10.5.2004) > Kultur NRK Telemark Sist oppdatert 12:37
SAMLESIDER:


Aktuelt:





Andre medier:
TIPS OSS >
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Kunst til havs

Du har kanskje ikke tenkt over det men mye av kunsten du ser på gallerier har en lang og strabasiøs frakt-etappe bak seg.

Publisert 11.03.2004 12:46.
Av Martin Andersen

Se bildene her:
Kunst til lands og til vanns

Trond Fredriksen skulle flytte kunsten sin fra Arøya i Porsgrunn til et galleri. Jens Jørgen Nilsen fra Kanalgalleriet på Notodden ble med for å plukke ut det han vil ha med på sin utstilling.

Og kunsten den ble fraktet i alt fra trillebår til båt og bil før den var fremme på Notodden.

Da NRK snakket med Jens Jørgen Jensen i dag kunne han forsikre oss om at all kunsten var kommet i hus og at det ikke var en skramme på noe.

LENKER

 

Østafjells

Buskerud, Telemark og Vestfold har nye sider:

Teknisk feil på wap

På grunn av tekniske problemer er det ikke mulig å lese våre nettsider via mobiltelefon. De blir ikke oppdatert, men det jobbes med å finne en løsning på problemet.

 
10 SISTE NRK TELEMARK
Copyright NRK © 2008  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no