Telemark Kultur 3_1
Her er du: NRK.no > Papirkurv > Buskerud, Vestfold, Telemark GAMLE TING (10.5.2004) > Kultur NRK Telemark Sist oppdatert 12:37
SAMLESIDER:


Aktuelt:





Andre medier:
TIPS OSS >
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Odd Nordstoga kritiserer Spellemannpris-utdelingen

Odd Nordstoga mener at TV2 ser på folkemusikk som en smal sjanger, og noe som ikke fenger folk flest.

Publisert 24.02.2003 11:24.
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
ALT OM:
Odd Nordstoga sier det ikke betyr så mye for ham personlig at Spellemannprisen i kategorien folkemusikk ikke ble sendt direkte.

- Jeg synes det er dumt for folkemusikksjangeren at TV2 prioriterte slik de gjorde og sendte utdelingen for prisen i folkemusikk i et opptak.

Likevel fornøyd

Likevel er Nordstoga strålende fornøyd med å ha mottatt en Spellemannpris sammen med Øyonn Groven Myhren.

- Dette er stor stas, og jeg håper dette kan bringe mer oppmerksomhet til folkemusikken.

Nordstoga vil gjerne takke Telemarksfestivalen i Bø, fordi platen Nivelkinn var et bestillingsverk til festivalen i 2001.

Tre telemarkinger ble lørdag kveld hedret med Spellemannsprisen. Odd Nordstoga fra Vinje og Øyonn Groven Myhren vant folkemusikk-klassen for CD-n "Nivelkinn", mens Bugge Wesseltoft fra Skien, vant åpen klasse sammen med Sissel Endresen for CD-n "Out here-In there".

Siste saker:
Flere saker: ALT OM KOMMUNE: VINJE

 

Østafjells

Buskerud, Telemark og Vestfold har nye sider:

Teknisk feil på wap

På grunn av tekniske problemer er det ikke mulig å lese våre nettsider via mobiltelefon. De blir ikke oppdatert, men det jobbes med å finne en løsning på problemet.

 
10 SISTE NRK TELEMARK
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no