skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK

SØK LOKALT PÅ:

Seier for Hødd - tap for Aafk

Dag Roar Ørsal var Hødd sin bestemann under snuoperasjonen søndag.
Dag Roar Ørsal var Hødd sin bestemann under snuoperasjonen søndag. Foto:Arne Flatin, NRK
Hødd vant søndagens kamp mot Kongsvinger 3-2. Aafk tapte 3-2 mot Mandalskameratene. Cato Eiksund Rogne scoret vinnermålet for Hødd.

Publisert 22.08.2004 22:54. Oppdatert 23.08.2004 09:58.
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
ALT OM:
Hødd lå under 0-2 etter 13 minutt, men klarte å snu kampen.
-Det var en sterk prestasjon, mener trener Harald Aasland Riise. Så bra gikk det ikke for Aafk i kampen borte mot Mandalskameratene. - Mandalskameratene vant en fortjent seier, mener Aafk-trener, Ivar Morten Normark. Laget ligger fremdeles på opprykksplass, 3 poeng foran Sandfjord.

Fortjent tap

Mandalskameratene viste nok en gang at laget klarer å prestere mot topplagene, og 3-2 seieren over Aalesund søndag var fortjent.

Hjemmelaget tok ledelsen 3-0 mot serietoeren. Begge de første scoringene kom på praktfulle langskudd. Det tredje kom på en flott heading av kampens store spiller, veteranen Roger Rasmussen. Da våknet gjestene fra Aalesund. To raske scoringer før annen omgang var halvspilt gjorde at laget var med i kampen igjen for fullt etter at hjemmelaget hadde sovnet hen. Men nærmere enn 2-3 kom aldri Ivar Morten Nordmarks gutter. Kampen sto og vippet en periode. Mot slutten kjørte Aalesund opp alt det hadde, men samtidig blottet laget seg i forsvar, og Mandalskameratene kunne like gjerne ha økt til 4-2 som Aalesund kunne ha utlignet.
Roger Rasmussen var banenes dominerende spiller, mens Morten Moldskred var eneren hos Aalesund. (©NTB)

Kampfakta

Mandalskameratene Aalesund 3-2 (2-0)
Idrettsparken

1016 tilskuere
Mål: 1-0 Roger Rasmussen (29), 2-0 Tore Hansen (34), 3-0 Roger Rasmussen (51), 3-1 Eirik Hoseth (53), 3-2 Morten Moldskred (62).

Dommer: Roy Helge Olsen, Våg
Ingen kort.

Flott snuoperasjon

Et aggressivt Kongsvinger-lag fikk en pangstart på Høddvoll, men Hødd kom tilbake og vendte 0-2 til seier 3-2. Paul Olausson scoret en perle av et mål allerede etter tre minutter, og fulgte opp med en sikker scoring etter en forsvarsmiss hos Hødd. Bortelaget fortsatte å være det førende laget til midtveis i omgangen, så begynte vertene å jobbe seg inn i kampen. De fikk en viktig redusering ved Dag Roar Ørsal rett før pause.
I 2. omgang var Hødd veldig bra. De produserte en rekke gode sjanser og vant fortjent 3-2. Molde-klare Dag Roar Ørsal var Hødds bestemann på midtbanen, mens midtstopperne Kai Olav Ryen og Vegard Landro var gode hos Kongsvinger. (©NTB)

Kampfakta

Hødd Kongsvinger 3-2 (1-2)
Høddvoll
777 tilskuere

Mål: 0-1 Paul Olausson (3), 0-2 Olausson (9), 1-2 Dag Roar Ørsal (43), 2-2 Andre Nevstad (58), 3-2 Cato Eiksund Rogne (73).

Dommer: Rune Nordby, Tveita
Gult kort: Ronny Jørgensen, Hødd.

Flere saker: ALT OM AAFK
Flere saker: ALT OM HØDD