skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK

SØK LOKALT PÅ:

Hødd framleis i 1. divisjon

Geir Televik
Hødd er sikra ny kontrakt i 1. divisjon, etter 3-1-siger over Bærum søndag. Geir Televik skåra to av måla.

Publisert 19.10.2003 17:43.
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
ALT OM:
Eitt mål av Tor Einar Leira og to mål av Geir Televik gav Hødd den første bortesigeren i årets serie.

Televik utlikna ti minutt ut i andre omgang med ei heading, og skåra dermed sitt 100. seriemål for Hødd.

I sluttminuttet sette Televik også ei straffe i mål.

Fakta:
Bærum Hødd 1-3
Nadderud stadion
229 tilskuere
Mål: 1-0 Lars Petter Hansen (33), 1-1 Geir Televik (55), 1-2 Tor Einar Leira (72), 1-3 Televik (str. 90).
Dommer: Ole Kamben, Bamble
Gult kort: Jan Egil Tyggestad, Geir Televik, Hødd.

-
Så er det definitivt, Bærum spiller i 2. divisjon neste sesong etter 1-3-tap for Hødd søndag. Gjestene fra Ulsteinvik berget på sin side spill i 1. divisjon også neste år.

Mot spillets gang var det hjemmelaget som tok ledelsen etter drøye halvtimens spill ved Lars Petter Hansen som ikke feilet alene med Hødd-keperen.

Hødd kom imidlertid sterkt etter sidebytte også i
målprotokollen, og klarte å overliste hjemmelagets keeper tre ganger. Seieren burde vært langt klarere etter spill og sjanser.

Best hos Bærum var keeper Lutz Pfannenstiel som reddet laget sitt fra et større nederlag. Hos Hødd var veteran Geir Televik best.

Flere saker: ALT OM HØDD