skilleMøt de ansatte, NRK Hedmark og Oppland, toppbanner, promotoppskillePromo, Topp 8, 230skille_slutt
NRK Hedmark og Oppland progr. 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Hedmark og Oppland > Programmer NRK Hedmark og Oppland Sist oppdatert 17:52
VÆRET
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
KONTAKT
NRK Hedmark og Oppland
2626 Lillehammer Tlf: 61 28 72 00 Fax: 61 28 72 32

Distriktsredaktør

Nettansvarlige


 

- Gi lyd fra deg!

Formiddagsvertene Elin Fossum Maritvold og Ivan Hagen ønsker å høre fra deg hver formiddag.
Formiddagsvertene Elin Fossum Maritvold og Ivan Hagen ønsker å høre fra deg hver formiddag.
Formiddagssendinga til NRK Hedmark og Oppland utvider sendetida til to timer fra mandag til fredag. Vert og vertinne, Ivan Hagen og Elin Fossum Maritvold, vil høre hva du er opptatt av i sendingene.

Publisert 31.01.2005 21:16.
Av Marianne Olsen

Er elevene i skolen noen sløvinger eller er det foreldrene som bør skjerpe seg? Har du noen gode råd mot høysnue? Hva er den beste middagen du kan få på en sommerdag?

Om du har lyst på en skikkelig debatt eller har lyst til å komme med gode råd om et tema som opptar deg, ikke nøl med å ta kontakt med programlederne Elin Fossum Maritvold og Ivan Hagen.

Slik når du oss

Det er flere måter du kan ta kontakt med programlederne.

Du kan nå oss enten på epost eller via sms. Send inn din epost til redaksjonen her eller send en sms til 1987 med kodeord HO.

Fra 1. februar blir det også mulig å høre NRKs distriktssendinger via nettradio.

Sendingene over nettet er nå splittet slik at alle som ønsker det – hjemme som på jobb – kan høre på sitt distriktsprogram via nettradio.

Via nettet er det overhodet ingen geografiske begrensninger, slik at en uansett hvor en befinner seg kan høre den distriktssending en foretrekker.


LENKER
 
 
Siste saker:
Siste saker:

 
10 SISTE FRA NRK HEDMARK OG OPPLAND
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no