skilleMøt de ansatte, NRK Hedmark og Oppland, toppbanner, promotoppskillePromo, Topp 8, 230skille_slutt
NRK Hedmark og Oppland progr. 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Hedmark og Oppland > Programmer NRK Hedmark og Oppland Sist oppdatert 17:52
VÆRET
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
KONTAKT
NRK Hedmark og Oppland
2626 Lillehammer Tlf: 61 28 72 00 Fax: 61 28 72 32

Distriktsredaktør

Nettansvarlige


 

Koht i kommunen

Kaffegata på Flisa er sentral når Christine Koht tar et dypdykk i lokalpolitikken under forberedelsene til årets lokalvalg i Åsnes kommune.

Publisert 30.09.2003 12:20. Oppdatert 07.10.2003 13:38.
Av Anne Næsheim

Christine Koht besøkte Åsnes under valgkampen.
Koht møter ildsjeler av lokalpolitikere hjemme, på jobb og på partimøter, og hun går også i bresjen for å avdekke om lokalpolitikk kun er en litt artig hobby.

Nakenbading

Politikerne i Åsnes var under filminga, skeptiske til Koht og den kommende tv-serien. Mange mente produksjonen var useriøs og at den satte kommunen i et dårlig lys. Det hel toppet seg da Koht, under en fuktig hjemmefest hos en av politikerne i kommunen, badet naken i svømmebassenget.

Et samlet kommunestyre bestemte seg da for å kaste Koht og hele tv-teamet ut av kommunen. Men etter et forsoningsmøte kunne filmingen fortsette.

Skeptiske politikere

Mandag 29 september ble den første, av i alt fire serier, vist på NRK2. I Åsnes ble kommunestyret avsluttet tidligere denne dagen, for at alle skulle rekke hjem tidsnok til å få med seg episoden.

Og reksjonene etter første del er blandede. Ordfører Hans D. Bakke er ikke fornøyd med resultatet etter å ha sett første episode.

- Jeg ser ikke helt hvordan Åsnes skal tjene på dette, sier Bakke til NRK.

God reklame

Bjørn Benny Åslie, som er en av politikerne som opptrer i serien, mener derimot at serien er god reklame for kommunen.

- Jeg er godt fornøyd med det jeg så. Koht er en varm og god person og det er en fordel for Åsnes kommune.

Programmet "Koht i kommunen" vises på NRK2 hver mandag i tre uker framover.

Siste saker:

 
10 SISTE FRA NRK HEDMARK OG OPPLAND
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no