Cajun BullshotDette er en utmerket bakrusdrink som passer godt til en partyløve som Espen. For han blir vel fyllesjuk han også? Publisert 12.03.2003 11:24. Slik lager du Cajun Bullshot:Ha noen fedd hvitløk og tørket chili oppi en flaske vodka. La det stå noen timer, til det smaker sterkt og godt.
Hell deretter 4-5cl av chili/hvitløksvodkaen i et glass, og tilsett saften av en halv sitron, en dæsj wine and pepper sauce (kan også bruke worchester sauce) samt ca 20cl sterk oksebuljong. Hjemmelaget kraft smaker best, men en terning blandet i varmt vann gjør susen.
Smak til med salt og pepper.
Fyll så en shaker halvfull med is og ha i blandingen over. Rist i 10-12 sekunder, og sil over i et stort longdrinkglass som er fylt med is.
Pynt med en kjøttbolle tredd på spyd, og den er klar til å nytes!
(Cajun Bullshot smaker best hvis man shaker den, men den kan også bygges rett i glasset.)
|