Stereo 3-1
Her er du: NRK.no > Programmer > TV > Stereo
 

Jessica Fletchers - sjarmerende retropop!

The Jessica Fletchers har høstet lovord fra mange hold. Stereo har intervjuet de unge 60-talls rockerne i studioet der deres første album er i ferd med å annta form.

Publisert 30.09.2002 14:10. Oppdatert 07.10.2002 14:42.
Krimpoperne fra Drammen var en av vinnerne av Zoom-festivalen 2002, og avsluttet forrige helg begivenheten på So What! i Oslo.

Ny musikk med gammelt grep

For de av dere som fortsatt forbinder Jessica Fletchers med dårlig krim, kan man si at disse gutta tilhører samme musikalske familie som Astroburger, The Tables og The Margarets. Bandet baserer seg på 60-talls nostalgi både i sound og opptreden, og har ofte blitt sammenlignet med gamle The Kinks. Frekt og freidig låner de av rockehistoriens mange perler, men musikken fremstår som velarrangert og stilfull pop. Musikkjennere vil gjenkjenne både Stones og Beatles-inspirerte riff på deres siste skive "Come On It´s Only Nine", en EP som blir omtalt som en verdig oppfølger til deres første, den halvannet år gamle "Sorry About the Noise".

Endelig album

Nå er bandet igang med deres første LP, og også den blir utgitt på det lille uavhengige norske plateselskapet Perfect Pop. Bandet vil forløpig ikke røpe mer enn at dreier seg om festmusikk med god følelse.
Lørdag 27.oktober entrer Jessica Fletchers scenen igjen, denne gangen på John Dee der de skal opptre sammen med Remington Super 60, Wonderfools og Tøyen, i anledning Nattguidens fem års jubileum. 
stereo programledere bilde høyre
MER FRA STEREO:
SENDINGER
10 SISTE STEREO
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no