Her er du: NRK.no > Programmer > Radioarkiv > Ambolt
PETREMENY_HEAD
> AMBOLT HEAD
SISTE SAKER
LYD & VIDEO
KONTAKT
upunkt@nrk.no
Red: Nina Nordbø
hvit pixel 1 x 1
1000 så Inferno live på Upunkt
NRK Upunkt streamet fra Infernos hovedscene hele langfredag. Det superlange direktesendte showet på nettet fanget opp ca. 1000 brukere.

Mange ville se Behemoth.
NRK Upunkt sendte levende bilder fra Infernofestivalen i Oslo ut på nettet i nærmere 10 timer. Rundt 1000 mennesker fra Norge og det mangfoldige utland var inne og så på metal-showet.

Fra miss til mye bedre

NRK Upunkt har streamet konserter før. Ca. 200 så overføringen av Mayhem på Quarten i fjor, og ikke stort flere fikk med seg live-sendingen fra Alarm prisutdelingen. Noen erfaringer rikere, fikk man i samarbeid med Ambolt på Petre ting til å klaffe litt bedre denne gangen.

Flest ville se Dimmu.

Mer eller mindre 1000

Statistikken viser at 939 folk var inne og så på Inferno-streamen før midnatt denne langfredagen. Etter midnatt var 557 inne og kikket. Teknisk hablababla gjør at man ikke kan finne ut hvor mange av de som så på live-overføringen før midnatt fortsatte med det. Men man kan regne med at ca. 1000 mennesker sjekket konsertene.

Interessen var tydelig størst fra midnatt og utover, altså før og under Dimmu Borgirs konsert. Folk var tydeligvis også veldig interessert i å få med seg Carpathian Forest og Behemoth.

Flest utenlandske

Kvaliteten på streamen var mirakuløst god - muligens satt en liten Lucifer og holdt øye med overføringen. Nesten 40 prosent av brukerne koblet seg på fra norske domener. Altså var over halvparten av brukerne fra USA, Polen og andre land. Interessen for Infernofestivalen har vært veldig stor utenfor gamlelandet, og en lang rekke utenlandske nettsteder informerte sine brukere om Upunkts streaming.

Godisene fra denne direkteoverføringen er videoklippene som ligger ute enda. Så hvem som helst kan se hva de vil fra denne natten på Inferno, når de vil. Velbekomme.

Vennlig hilsen NRK Upunkt.


Publisert 02.04.2002 20:27


hvit pixel 1 x 1
SE OGSÅ:

petre_gronn_bakgrunn768
Hva ble spilt på P3?
Vi legger ut alle spillelistene på nettet.


hvit pixel 1 x 1
Are og Odin
Siste lydkutt fra Are og Odin:
hvit pixel 1 x 1
Siste lydkutt fra Kyrre
kyrre
Copyright NRK © 2008  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no