Her er du: NRK.no > Programmer > Radioarkiv > Ambolt
PETREMENY_HEAD
> AMBOLT HEAD
SISTE SAKER
LYD & VIDEO
KONTAKT
upunkt@nrk.no
Red: Nina Nordbø
hvit pixel 1 x 1
Pupper og metall
Historiens andre Inferno-festival fikk en brakåpning med ALT av metall-ingredienser; pupper, røyk og gitarer – tungt med gitarer!

Det var det etter hvert så velkjente bandet, i alle fall med tanke på pupper og strippere i showene sine, Nocturnal Breed som fikk æren av å kick-starte et nært på fullstappa Rockefeller. Det Oslo-baserte bandet var ventet å gå massivt ut som festivalens første band, og oppfylte på alle plan!

Infernalsk

Fra første stund kokte lokalet over av tilreisende ”black-packers”, lokalt metall og andre som følte tomme påskegater som en trussel, og isteden søkte inn i den ventede infernalske varmen. Med Nocturnal Breed på scenen tok det ikke mange minutter før man følte seg nok oppvarmet til å legge ut på ei femmil, skjønt det var nettop det vi alle valgte bort i år; femmila over vidda i svett stillongs, våt i ræva, gnagsår og våt-hund-lukt av håret.

Etter et heseblesende sett levert av ”Vi Menn”-kara, og ei økning av kroppstemperaturen på 1-1,5 grad føles det varmt og godt inne på sorte Rockefeller. At festivalen er så godt som utsolgt gjør sitt til å skape inferno-stemning til fulle, og bidrar til ytterligere temperaturøkning.

Ikke rart at damene valgte å la klærne falle…

Av Sveinung Stoveland og Geir-Inge Løvstad, NRK Upunkt.


Publisert 29.03.2002 19:32


hvit pixel 1 x 1

petre_gronn_bakgrunn768
Hva ble spilt på P3?
Vi legger ut alle spillelistene på nettet.


hvit pixel 1 x 1
Are og Odin
Siste lydkutt fra Are og Odin:
hvit pixel 1 x 1
Siste lydkutt fra Kyrre
kyrre
Copyright NRK © 2008  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no