skillePodkastingskille_slutt
Sideblikk 3_1_banner
Her er du: NRK.no > Nyheter > Sideblikk Sist oppdatert 16:54
 

Mot forlovelse for ungkarsfyrsten?

Prins Albert og Charlene Wittstock var sammen under åpningsseremonien i OLO i Torino i februar. (Foto: Odd R. Andersen/AFP/Scanpix)
Prins Albert og Charlene Wittstock var sammen under åpningsseremonien i OLO i Torino i februar. (Foto: Odd R. Andersen/AFP/Scanpix)
Det kan gå mot forlovelse for fyrst Albert av Monaco, og hans utkårede er sørafrikanske Charlene Wittstock, som har vært fast ved hans side over lengre tid.

Publisert 22.06.2006 13:17. Oppdatert 22.06.2006 13:22.
Nå er Charlene (28) også observert i en gullsmedbutikk der hun så på ring, i selskap med en av Alberts assistenter.
Og hun har ifølge Hello! også vært i audiens hos erkebiskopen av Monaco, Bernard Barsi – kanskje for å diskutere trosspørsmål rundt et eventuelt ekteskap?

I mai tok prins Albert henne med seg til en stor gallamottakelse i forbindelse med Formel 1-løpene, og introduserte henne for Monacos statsminister.

Viktigst av alt, ifølge Hello!, er det at prins Alberts viktigste støttespiller etter farens bortgang – storesøster prinsesse Caroline – godtar Charlene. De to trives i lag, ble det observert da Charlene var gjest i den kongelige losjen under billøpet.

Hittil har det monegassiske hoffet nektet å kommentere ryktene.

Prins Albert, som er blitt 48 år og fremdeles er singel – bare med to barn født utenfor ekteskap – traff Charlene allerede i 2001. Da var de ute på date. De har vært på romantiske ferier sammen, og deler forkjærligheten for sport: Albert er tidligere OL-utøver i bob, mens hun er tidligere toppsvømmer i brystsvømming. (NTB)

LENKER

 
10 SISTE SIDEBLIKK
50 SISTE NYHETER
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no