skillePodkastingskille_slutt
Sideblikk 3_1_banner
Her er du: NRK.no > Nyheter > Sideblikk Sist oppdatert 16:54
 

Sex framfor subsidier

Selv David Brent, sjef for det beryktede papirfirmaet Wernham Hogg i BBC-komedien Kontoret, ville trolig reagert på det som fant sted i Rural Payments Agency. (Arkivfoto)
Selv David Brent, sjef for det beryktede papirfirmaet Wernham Hogg i BBC-komedien Kontoret, ville trolig reagert på det som fant sted i Rural Payments Agency. (Arkivfoto)
Byråkrater som egentlig skulle sørge for at britiske bønder fikk utbetalt subsidiene sine, brukte i stedet tiden på å ta narkotika og å ha sex på toalettene. Nå er subsidiekontoret satt under gransking.

Publisert 12.06.2006 16:53.
En av favorittbeskjeftigelsene ved Rural Payments Agency i Newcastle i Nord-England var å spy i tekopper, bekreftet talsmenn for direktoratet i dag. Koppene ble stående til den forferdelige lukten gjorde at noen måtte tvinge seg til å fjerne dem.

En annen «morsom» syssel var å hoppe nakne ned fra arkivskap og sørge for at hoppene ble tatt opp på kontorets overvåkingskamera. En av de ansatte bak disse påfunnene skal allerede ha fått sparken, og flere andre vil bli møtt med disiplinære tiltak, melder nyhetsbyrået AFP.

Break-dance i arbeidstiden

Avsløringene kommer etter at en av de ansatte fortalte en journalist i lokalavisen Evening Chronicle hva som foregikk. Dette omfattet blant annet ansatte som hoppet nakne ned fra arkivskap, ansatte som tok narkotika og hadde sex på toalettene, banning og lekeslåsskamper i resepsjonsområdet og break-dance-konkurranser i arbeidstiden.

- Jeg er sjokkert over hva som er blitt tolerert på denne arbeidsplassen, sier tipseren.

Evening Chronicle: Les lokalavisens nettartikkel om saken

(NRK-NTB)

LENKER

 
10 SISTE SIDEBLIKK
50 SISTE NYHETER
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no