skilleVæret enkelskilleHør siste Tromsnyttskillewww.euroarctic.comskille_slutt
Troms og Finnmark 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Troms og Finnmark > Troms Sist oppdatert 14:31
 

Lene Marlin klar med plate

Lene Marlin er klar med ny plate og 28. juli slippes singelen "you weren't there". Tromsøjenta var den store debutanten i 1999 og fikk fire Spellmannspriser i 2000.

Publisert 10.07.2003 07:11. Oppdatert 10.07.2003 12:20.
Tromsøjenta har holdt seg unna rampelyset etter at hun feide alle andre av banen under utdelinga av Spelmannsprisene i 2000. Det har lenge vært spekulert når neste plate kommer og nå er det altså klart. Norskansvarlig i plateselskapet EMI, Hans Olav Grøttheim, bekrefter at albumet kommer til høsten og at en singel snart er klar til utgivelse.

Italienske fansider

Det har lenge vært kjent at Lene Marlins italienske fanclub er godt informert om Tromsøjentas planer. De skriver nå at albumet slippes 22. september og singelen 28. juli. De har også en oversikt over låtene som skal være på albumet. Hans Olav Grøttheim bekrefter at lista over låter i hovedsak er korrekt.

Skjermes for pressen

Lene Marlins rådgivere fortsetter å skjerme henne for pressen. Hun har ikke gitt intervju på snart tre år og det er heller ikke klart når hun selv vil la seg intervjue om den nye plata.

Eventyrdebut

Tromsøjenta Lene Marlin Pedersen hadde lyst å spille inn en låt i studio og hun tok sommeren 1997 kontakt med NRK Troms. I ett radiostudio spilte hun inn første versjon av "Unforgivable Sinner", en demokassett ble sendt til Per Eirik Johansen i Virgin records - og dermed var det hele i gang. I 1998 ble singelen sluppet, kort tid etter var albumet på markedet og Lene Marlins karriere tok av.

I 1999 ble Lene Marlin kåret til beste nordiske artist av musikkkanalen MTV. Prisutdelingen fant sted i Dublin i Irland, og hele verdens musikkelite deltok på showet.


LENKER

Toppsakene fra NRK Troms og Finnmark
 
SISTE SAKER
Flere saker
NYHETSBREV PÅ E-POST

Få de viktigste nyhetene fra Troms og/eller Finnmark tilsendt på e-post – helt gratis!
Nyhetsbrev fra Nordnytt!

 
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no