Troms og Finnmark 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Troms og Finnmark > Sport NRK Troms og Finnmark Sist oppdatert 13:55

RBK knuste Tromsø

Ivar Morten Normark og TIL har mye å jobbe med fram mot seriestart. I mandagens treningskamp vant Rosenborg hele 4-0.

Publisert 13.03.2006 13:56. Oppdatert 13.03.2006 20:45.
Av Jørn Resvoll

TIL stilte med følgende lag mot Rosenborg i Skarphallen:

Knut Borch
Ole Andreas Nilsen, Benjamin Kibebe, Christian Steen, Hans Åge Yndestad
Thomas Hafstad, Lars Iver Strand, Tore Reginiussen, Patrice Bernier
Rune Johansen, Stephen Ademolu

Knut Borch hadde ingen god dag i TIL-målet.

Kampreferat:

* Tromsø er best de første fem minuttene. Ingen store sjanser så langt i kampen i den nesten fullsatte Skarphallen.

* Stor TIL-sjanse etter 14. minutter. Stephen Ademolu spilles gjennom, men Espen Johnsen redder. RBK farlig frampå minuttet etter, men TIL-keeper Knut Borch redder.

* Gult kort til TILs Hans Åge Yndestad. Minuttet etter fikk RBK-spiller Koppinen også gult kort.

* 1024 tilskuere ser kampen i Skarphallen.

* 26. min. Rosenborg scorer. 0-1 ved Bjørn Tore Kvarme. Innlegg fra tidligere TIL-spiller Karim Essediri. Heading i mål. Sjanseløst for keeper.

* 35 min. TILs Rune Johansen med en kjempesjanse. Demper ballen fint inne i feltet, men skuddet går 11 meter utenfor målet.

* 42 min. Rosenborg scorer og leder 0-2. Lang ball gjennom. TIL-keeper Knut Borch er utenfor 16-meteren for å klarere. Bommer på ballen. RBKs Øyvind Storflor putter ballen i tomt mål.

* PAUSE. 2-0 til Rosenborg som har vært det mest effektive laget. TIL var best i starten, men laget savner Årst framover på banen.

* 2. omgang starter.

* 48 min. Rosenborg legger på til 3-0 ved Yssouf Kone. Nølende fra Knut Borch igjen. Ingen god dag for TIL-keeperen.

Daniel Braaten satte inn Rosenborgs siste mål.
* 63 min. TIL sliter. Rosenborg kontrollerer, og TIL skaper nesten ingenting.

* 80 min. TIL-trener Normark har satt inn flere av ungguttene. Rosenborg er fornøyd, og TIL virker ikke å ha mer inne. Skuffende av hjemmelaget.

* Rosenborg legger på til 4-0 ved Daniel Braaten.

* Slutt. Rosenborg vant 4-0 over Tromsø. Etter flere gode kamper skuffer TIL stort. Her er det mye å jobbe med de neste ukene.