Troms og Finnmark 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Troms og Finnmark > Sport NRK Troms og Finnmark Sist oppdatert 13:55

Hat-trick for Stolpa

Tromsø Idrettslag vant kveldens treningskamp mot 1. divisjonslaget Bodø/Glimt 3-0. Tomasz Stolpa lagde alle tre målene for gutan!

Publisert 03.03.2006 18:53. Oppdatert 03.03.2006 20:07.
SE OGSÅ:
Av Rune N. Andreassen

Bodø/Glimt kom best igang. De gulkledde fikk straffespark etter 24 minutter, men Runar Berg satte skuddet i tverrliggeren. Bodø/Glimt fikk nettkjenning etter 64 minutter, men målet ble avblåst for offside. Tre minutter senere måtte Runar Berg forlate banen etter å ha fått rødt kort.

Etter 70 minutter slår TIL et hjørnespark. Ballen treffer Tomasz Stolpa og går i mål. Ett kvarter senere kommer polakken alene med keeper og setter inn sitt andre mål for dagen. I et 88. minuttet kommer mål nummer tre, og hat-tricket er et faktum.

Verken Ole Martin Årst eller nyinnkjøpte Arash Talebinejad spilte ettermiddagens treningskamp.