skilleTores Viking-blogg skilleAlt om Nokas-rettssakenskilleVæret i Rogalandskille_slutt
Toppbanner Sport Rogaland 3.1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Rogaland > Sport NRK Rogaland Sist oppdatert 16:40

Oilers på andreplass i eliteserien

Stavanger Oilers slo Lillehammer 2-0 i Siddishallen i går kveld. Kaptein Snorre Hallem og Christian Dahl Andersen skåret målene. Seieren betyr at Oilers nå ligger på andre plass i eliteserien etter fire kamper.

Publisert 30.09.2005 08:00.
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
ALT OM:
Av Tomas Bakken og Wenche Lamo Hadland

- Første mål i Oilers - det var deilig. Men vi gjør ingen stor kamp. Vi er litt trege og får ikke til spillet vårt. Men vi kjemper og kjemper og da får vi noen mål til slutt. Jeg synes vi vinner fortjent egentlig, sier en fornøyd Oilers-kaptein Snorre Hallem etter 2-0 seieren over Lillehammer i eliteserien i går kveld.

Oilers presset og ville mest i Siddishallen i går og dermed scorer laget to mål, ved Hallem og Christian Dahl Andersen.

Stavanger Oilers ligger nå som nummer to på tabellen etter fire spillte kamper. Det er laget godt fornøyd med.

For, Oilers var det beste laget på isen i går kveld. Selv om Lillehammer virket mest selvsikre i begynnelsen av kampen, presset Oilers gjestene hardt. Noe som altså ble belønnet med Snorre Hallems 1-0 skåring 17 minutter ut i andre periode. Da hadde Oilers allerede brent en straffe bare minutter tidligere.

De 1982 tilskuerne i Siddishallen fikk også med seg Oilers' straffe nummer to, som Christian Dahl Andersen plasserte lekkert bak målvakten i Lilehammer-buret. Dermed endte ligarundens tre poeng i Stavanger, og Oilers rykket opp til en fin andreplass på tabellen.