skilleTores Viking-blogg skilleAlt om Nokas-rettssakenskilleVæret i Rogalandskille_slutt
Toppbanner Sport Rogaland 3.1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Rogaland > Sport NRK Rogaland Sist oppdatert 16:40

Etterlengtet Oilers-seier

Det ble en seier med bismak for Oilers i Siddishallen i går kveld. Laget slo Lillehammer 6-1, men pøbeloppførsel fra et par Oilers-supportere ble et skår i gleden.

Publisert 31.01.2005 09:42. Oppdatert 31.01.2005 09:43.
Tekst og foto Wenche Lamo Hadland

Utestengt på livstid

To av Oilers-tilhengerne ble kastet ut og kommer til å bli utestengt fra kampene på livstid etter et de kastet en flaske i hodet på en av dommerne. Det var i tredje periode at hendelsen fant sted. Politiet ble tilkalt og kampen stoppet opp en kort tid.

Effekt av ny trenger begynner å virke

Selve kampen startet med mål for Oilers allerede 48 sekunder etter start. Det var Teemu Kohvakka som sørget for den flotte åpningen. Nå ser det ut til at effekten av ny trener begynner å virke. De tre finnene Jari Kesti, Tomi Suoniemi og Teemy Kohvakka fungerte perferkt sammen i front. Fem av målene kom fra disse tre spillerne. Tre av dem i første omgang. Sju minutter ut i første omgang kom Lillehammers eneste mål i kampen. Det var det Martin Spanhel som sto for.

Morten Bakkene sørget for at det ble 4-1 i andre periode.
I tredje periode fikk Oilers inn ytterliger to mål av Tomi Suoiemi og Teemu Kohvakka.

Perioderesultatene ble 3-1, 2-0 og 1-0.