skilleTores Viking-blogg skilleAlt om Nokas-rettssakenskilleVæret i Rogalandskille_slutt
Toppbanner Sport Rogaland 3.1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Rogaland > Sport NRK Rogaland Sist oppdatert 16:40

Bronsen er sikret

Teemu Kohvakka skrev seg inn i hockeyhistorien i Stavanger da han avgjorde kampen mot Trondheim tirsdag.

Publisert 02.03.2004 22:38. Oppdatert 03.03.2004 09:38.
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
ALT OM:
Det ble en meget spennede og tøff hockeykamp mellom Stavanger Oilers og Trondheim tirsdag. Kveldens oppgjør gjaldt bronsemedaljer og retten til å spille semifinale i norgesmesterskapet.

Hjemmelaget kom best i gang og gikk opp til 1-0 ved Christian Dahl Andersen. Trondhein kom tilbake to ganger i førsteperioden med det var Stavanger som ledet 3-2 etter de første 20 minuttene.

Mange hundre kom ikke inn på kampen. Folk hadde begynt å stille seg i kø kl. 16.00
Annen periode ble svakere spillemssig og de mer fysisk sterke Trondheimspillerne tok litt igjen og klarte å utligne. Det stod 4-4 etter to perioder.

I tredje periode klarte ingen av lagene å score og det måtte spilleforlengelse til. Først etter 19 minutter og 44 sekunders spill avgjorde Teemu Kohvakka på knallende hardt langskudd som gikk via stolpen og inn i TIK-målet. 5-4 ble resultatet. Dermed sikret Stavanger seg bronsemedaljer. Laget møter enten Storhamar eller Vålerengen i semifinalen.