skilleTores Viking-blogg skilleAlt om Nokas-rettssakenskilleVæret i Rogalandskille_slutt
Toppbanner Sport Rogaland 3.1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Rogaland > Sport NRK Rogaland Sist oppdatert 16:40
POSTADRESSE:

NRK Rogaland

Boks 614 Madla

4090 Hafrsfjord

BESØKSADRESSE: Kringkasterveien 11

Ullandhaug

TELF: 51 72 72 72
FAKS: 51 72 72 55
Nettredaktør:

Bjørn Grimen

Tilrettelegging for nett:

Wenche Lamo Hadland


 

Rosenborg til semifinale i cupen

Rosenborg er i cupens semifinale, men det kunne gått galt i Haugesund. - Vi rotet det til, men vant fortjent, sa Ørjan Berg etter at Haugesund hadde redusert Rosenborgs 3-0-ledelse ved pause to ganger i 2. omgang i kvartfinalekampen på Haugesund stadion onsdag.

Publisert 17.09.2003 18:30. Oppdatert 17.09.2003 19:36.

 Der var det stinn brakke. Hele 8057 tilskuere hadde møtt fram for å se ungguttene møte Norges beste lag. Og det ble kattens lek med musen i 1. omgang. Rosenborg var fullstendig overlegne, og Ørjan Berg var best av alle.

Azar Karadas, Frode Johnsen og Øyvind Storflor sto bak RBKs mål.

Knallbra

- Knallbra! Vi fant hverandre, slo gode pasninger og vi fullførte i stort tempo. Det er flere enn Haugesund som ville ha fått problemer med det vi presterte da, sa Berg. Men i 2. omgang fikk Haugesund en tidlig oppmuntring da Kjetil Rødahl reduserte til 1-3 allerede etter fire minutter. Litt av respekten forsvant umiddelbart. Rune Wiken sørget for 2-3 etter 63 minutter. Vi ledet 3-0, og det snek seg vel inn en ubevisst følelse av at det var kjørt. At dette går greit. Til tross for at Haugesund fikk to relativt ganske tidlige scoringer etter pause, følte jeg at vi hadde kontroll selv om det ble litt nerver mot slutten. Men verken jeg eller laget var på hugget etter pausen, mente Berg.

Alvor

Haugesund-trener Harald Aabrekk mente Haugesund var preget av stundens alvor i 1. omgang. Haugesund la dessuten om fra 5-3-2 til 4-4-2 etter 40 minutter.

- Vi ble stående med lua i hånda i 1. omgang, men jeg synes vi lyktes bra etter at vi la om systemet. Vi hadde faktisk muligheten til å utligne, men Trond Erik Berthelsens skudd etter 67 minutter strøk like utenfor vinkelen, sa Aabrekk. Og la til: Helt nøkternt vant Rosenborg fortjent.

Rosenborg møter Skeid, også de fra 1. divisjon, på Lerkendal i semifinalen 2. oktober.

- Det gleder jeg meg til, sa Ørjan Berg. Rosenborg-trener Åge Hareide sliter med en kink i ryggen og var ikke med til Haugesund. I hans fravær hadde assistenttrener Ola By Rise ansvaret på RBK-benken.


Siste saker:
Flere saker: ALT OM FOTBALL-NM 2003

NYHETSBREV
Få nyhetene fra NRK Rogaland på e-post - helt gratis!:

LYD OG VIDEO
Lyd og Video Se og hør opptak av nyhetssendingene fra NRK Rogaland!
Mer

Rogaland

Nyheter fra Rogaland finner du på nye sider:

 
10 SISTE NRK ROGALAND
Viking
Klepp
Stavanger Oilers
Stadionsaken
Copyright NRK © 2008  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no